• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Zomerkamp kind

Zoek een zomerkamp voor jouw kind!

Een “zomerkamp kind” beleeft de tijd van zijn/haar leven bij Club Adventure! Een zomerkamp biedt de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe vrienden te maken en talenten te ontwikkelen, maar bovenal veel plezier te maken. De kampen zijn ingedeeld aan de hand van leeftijden en activiteiten, waardoor er voor ieder wat wils te vinden is. Houd jouw kind bijvoorbeeld van survivallen, gamen of creativiteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Club Adventure heeft een ruim aanbod zomerkampen voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar.

Ons aanbod:

5 – 8 jaar:

 

8 t/m 10 jaar:

10 t/m 13 jaar:

Een zomerkamp: de uitkomst voor iedereen!

Een zomerkamp helpt een kind bij de ontwikkeling van bepaalde vaardigheden en zijn of haar karakter. Wanneer een kind op zomerkamp gaat leert hij of zij bijvoorbeeld om zelfstandig beslissingen te nemen. Daarnaast biedt een zomerkamp ook gemak aan ouders. In de maatschappij zijn er veel tweeverdieners en omdat het in de meeste gevallen onmogelijk is om zes of zeven weken vakantie op te nemen, zijn zomerkampen de uitkomst!

zomerkamp kind  

Zomerkamp voor het kind: Wie, wat, waar en wanneer?

De zomerkampen beginnen op zondag of woensdag, duren tot en met woensdag of zaterdag. Het zomerkamp wordt gehouden op diverse locaties in Nederland en de activiteiten zijn afhankelijk van het gekozen kamp: van gamen of creatieve activiteiten tot activiteiten met de Grijze Jager, wij hebben het geschikte kamp voor jouw kind! De zomerkampen van Club Adventure worden georganiseerd tijdens de zomervakantie.

Kijk hier voor ons complete aanbod en de beschikbaarheid. Boek snel want voor onze zomerkampen geldt: vol is vol!

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 024- 65 63 45, buiten contacturen kan je een e-mail sturen naar: info@clubadventure.nl.

Bekijk de kampen ook op ons label zomerkamp.com!

 

Een selectie van de zomerkampen

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9