• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Jeugdvakantie

Op zoek naar een jeugdvakantie?

Jeugdvakanties worden steeds populairder en zijn gericht op de jeugd / jongeren van nu. Club Adventure biedt meerdere soorten jeugdvakanties waarbij uw kind een week lang op sleeptouw wordt genomen. Een jeugdvakantie week staat helemaal in het teken van een bepaald thema, bijvoorbeeld: survivallen, gamen of de Grijze Jager. De activiteiten die ondernomen worden zijn allemaal gerelateerd aan het thema. Zo gaan we bij het Just girls kamp allerlei ‘’meiden dingen’’ doen, deze vakantieweek staat in het teken van glossy, glitter en glamour.

Meer dan een week op jeugdvakantie?

Ook dat kan bij Club Adventure, alle combinaties zijn mogelijk! Wil je een week op survivalkamp en een week op gamekamp? Ook dat is mogelijk! De kampen duren doorgaans van zondag tot zaterdag. Als de kampen niet op elkaar aansluiten verzorgen wij het tussenliggende weekend. Als de kampen op verschillende locaties plaatsvinden dan zorgen wij er kosteloos voor dat jouw kind naar de locatie van het tweede kamp wordt gebracht. Vind jouw kind het moeilijk om een keuze te maken? Dan kan hij of zij gewoon gezellig twee weken met ons mee op jeugdvakantie!

jeugdvakantie jeugdvakantie ardennen pony jeugdvakantie

De locatie van de jeugdvakanties

Club Adventure heeft meer dan 30 jaar ervaring op het gebied van jeugdvakanties. Wij maken gebruik van de mooiste vakantielocaties in de natuur. De locaties moeten alles op het gebied van veiligheid op orde hebben. Zo kijken wij naar een kindvriendelijke omgeving, brandveiligheid, legionella en goed sanitair. Daarnaast moet je natuurlijk veel ruimte hebben om lekker actief bezig te kunnen zijn. In Nederland beschikken wij al een tijdje over twee eigen locaties, waarvan een in Oldebroek (op de Veluwe bij Zwolle) en een in Overasselt (in het vennengebied van het Rijk van Nijmegen).

Benieuwd naar ons aanbod, de beschikbaarheid en prijzen? Boek dan snel! Want voor onze jeugdvakanties geldt: vol is vol! Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn kantooruren telefonisch te bereiken op 024- 65 63 45, buiten kantooruren kan je een e-mail sturen naar: info@clubadventure.nl

 

Een selectie uit ons vakantieaanbod

8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Bushcraft Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.5
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7