• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Groepsaccommodatie – Oldebroek NL

Tijdens de vakantiekampen verblijf je op de Veluwe net onder Zwolle prachtig gelegen in de bossen. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Oldebroek”. De accommodatie ligt op een groot stuk privéterrein in een natuurlijke omgeving met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Omgeving Oldebroek kaartje 2

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatie- / eetzalen, een horecakeuken, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een groot terras met zitjes in de vorm van picknicksets.

Zelf even rondkijken

Hieronder kan je virtueel een kijkje nemen in de groepsaccommodatie. Loop ook eens over het terrein, bekijk de een slaapkamer van binnen en kijk even omhoog in het klimbos.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Oldebroek beschikken we over een privéterrein van 23 hectare met een volleybalveld, basketbalveld, speeltuin en heerlijk groot bos voor allerlei gebruik. Op het eigen activiteitenterrein beschikken we o.a. over een vuurtent met kampvuurplaats, een eigen klimbos en klimbomen.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. De ligging van de locatie is al prachtig. We zijn omringd door bossen en liggen midden in een mooi en beschermd natuurgebied. Een heerlijke wandeling over het natuurpad brengt ons langs verschillende beleefpunten, waaronder een heide uitkijkpost. Ook lopen er diverse ATB-routes door de bossen.

Meerdere vakantiekampen

Op onze locatie in Oldebroek vinden meerdere vakantiekampen gelijktijdig plaats. Deze vakantiekampen worden goed van elkaar gescheiden door dat elk vakantiekamp een eigen afdeling met slaapkamers en begeleiding heeft. De verschillende vakantiekampen draaien overdag hun eigen programma. De maaltijden en het avondprogramma is regelmatig samen met andere vakantiekampen. Denk hierbij aan gezellig liedjes zingen rondom het kampvuur of het spelen van spectaculaire bosspelen. Uiteraard wordt hierbij wel rekening gehouden met de leeftijdsgroep (intensiteit, bedtijd e.d.).

Het voordeel van meerdere vakantiekampen op een locatie is dat broertjes en/of zusjes op dezelfde locatie kunnen verblijven maar toch voor een ander vakantiekamp kunnen kiezen. Ze zien elkaar regelmatig tijdens de maaltijden, vrije tijd en het avondprogramma en hebben zo steun aan elkaar. Tevens hoeven de kinderen maar naar 1 locatie te worden gebracht en opgehaald.

Locatie Oldebroek


Grotere kaart weergeven

Bekijk onze andere locaties

Sparrenhuis - Oldebroek NL

Bekijk deze pagina

Bos lodges - Oldebroek NL

Bekijk deze pagina

Blokhutten - Overasselt NL

Bekijk deze pagina