• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Jeugdvakantie Nederland

Zoek een jeugdvakantie in Nederland dat bij jouw kind past!

Een jeugdvakantie in Nederland in de zomer biedt de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe vrienden te maken en talenten te ontwikkelen, maar bovenal veel plezier te maken. Club Adventure heeft een ruim aanbod jeugdvakanties voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar. De vakanties zijn ingedeeld aan de hand van leeftijden en activiteiten, waardoor er voor ieder wat wils te vinden is. Houd jouw kind bijvoorbeeld van survivallen, gamen of creativiteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Ons aanbod:

5 – 8 jaar:

 

8 t/m 10 jaar:

10 t/m 13 jaar:

  jeugdkamp

Een jeugdvakantie in Nederland: de uitkomst voor iedereen!

Een jeugdvakantie in Nederland helpt een kind bij de ontwikkeling van bepaalde vaardigheden en zijn of haar karakter. Wanneer een kind op jeugdvakantie gaat leert hij of zij bijvoorbeeld om zelfstandig beslissingen te nemen. Daarnaast biedt een jeugdvakantie ook gemak aan ouders. In de maatschappij zijn er veel tweeverdieners en omdat het in de meeste gevallen onmogelijk is om zes of zeven weken vakantie op te nemen, zijn jeugdvakanties de uitkomst!

Jeugdvakantie: Wie, wat, waar en wanneer?

De jeugdkampen van Club Adventure worden georganiseerd tijdens de zomervakantie. De jeugdvakanties beginnen op zondag of woensdag, duren tot en met woensdag of zaterdag (4- of 7 daags). De jeugdvakanties wordt gehouden op diverse locaties in Nederland en de activiteiten zijn afhankelijk van het gekozen kamp: van survivallen of creatieve activiteiten tot activiteiten met de Grijze Jager, wij hebben het geschikte kamp voor jouw kind!

Kijk hier voor ons complete aanbod en de beschikbaarheid. Boek snel want voor onze jeugdvakanties geldt: vol is vol!

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 024- 65 63 45, buiten contacturen kan je een e-mail sturen naar: info@clubadventure.nl.

Bekijk de kampen ook op ons label zomerkamp.com!

 

Een selectie van jeugdvakanties in Nederland

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Grijze Jager kamp

Bekijk deze pagina 9.1