• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Op jeugdvakantie met Club Adventure

Jeugdvakantie in Nederland

Club Adventure is de organisatie voor een jeugdvakantie in Nederland! Wij hebben een ruim en populair aanbod jeugdvakanties voor de jeugd van 5 t/m 13 jaar. Op onze prachtige locaties midden in de natuur op de Noord Veluwe en het Rijk van Nijmegen bieden wij onze actieve jeugdvakanties aan.

Jeugdvakantie met keurmerken

Wij mogen verschillende keurmerken omtrent de veiligheid van activiteiten, natuur & milieu, veilig vervoer en financiële zekerheid voeren. Hiermee voldoen wij aan de hoogste standaards in de branche van jeugdvakanties. Club Adventure voert het enige onafhankelijke keurmerk voor jeugdvakanties in Nederland. Zo zijn wij bij VeBON, RECRON en TÜV gecertificeerd. Onze jeugdvakanties vallen binnen de garantie van SGR en het touringcarbedrijf waarmee Club Adventure samenwerkt beschikt over het SKTB keurmerk.

Jeugdvakantie met de beste begeleiding

Onze begeleiding heeft veel ervaring met het organiseren en begeleiden van jeugdvakanties voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Ons team bestaat uit een vast team van specialisten (buitensportinstructeurs), vaste coördinatoren en enthousiaste begeleiders met een sport, dans, toneel of pedagogische achtergrond. Met onze begeleiding weten wij jouw zoon of dochter een te gekke week te bezorgen. Jouw kind is bij Club Adventure in goede handen!

Avontuur, natuur en veiligheid gaan goed samen tijdens onze jeugdvakanties

We zijn met Club Adventure een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke jeugdvakanties met heldere regels en een duidelijke structuur in een veilige- en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu.

Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben we locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn wij volkomen transparant in alles wat we doen!

Wat voor soort jeugdvakanties zijn er?

Onze jeugdkampen zijn verdeeld in jeugdvakanties van 5 t/m 8 jaar, jeugdvakanties van 8 t/m 10 jaar en jeugdvakanties van 10 t/m 13 jaar. In Nederland beschikken wij over twee locaties in een bosrijke omgeving voor een jeugdvakantie in Nederland. Voor vakanties in het buitenland en de voor jeugd van 14 jaar en ouder hebben wij een mooi vakantieaanbod staan op deze pagina. Op deze manier bieden wij alle kinderen een onvergetelijke jeugdvakantie met leeftijdsgenootjes aan.

Jeugdvakanties en financiële zekerheid

Je kan zonder financieel risico een veilig en verantwoord jeugdvakantie bij ons boeken. Club Adventure is aangesloten bij SGR en biedt hiermee financiële zekerheid voor de jeugdvakanties.

Bekijk hier het SGR lidmaatschap van Club Adventure.