• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Hoe ons just girls kinderkamp eruit ziet

Hoe ons just girls kinderkamp eruit ziet

Deze zomer staat volledig in het teken van plezier, vriendschap en onvergetelijke avonturen. We hebben een speciaal programma samengesteld dat garant staat voor een geweldige tijd voor alle meiden. Of je nu houdt van creatief zijn, sporten, ontspannen of nieuwe dingen leren, ons kamp heeft het allemaal. Lees verder om te ontdekken wat jouw dochter deze zomer te wachten staat.

Programma meiden zomerkamp

City-Trip en Bioscoop

We beginnen het jeugkamp met een spannende city-trip naar de prachtige stad Nijmegen. Hier ontdekken we de leukste plekjes en genieten we van alles wat deze gezellige stad te bieden heeft. Na een dag vol ontdekkingen, sluiten we de avond af in de bioscoop met een goede film en natuurlijk een bak verse popcorn.

Stranddag

Geen zomer zonder een heerlijke dag aan het strand! Onze meiden kunnen heerlijk relaxen in de zon, een verfrissende duik nemen in het water of een potje beachvolleybal spelen. Het strand biedt voor ieder wat wils en is de perfecte plek om even helemaal tot rust te komen.

Girls in the Bush

Voor de avonturiers onder ons hebben we het spannende Girls in the Bush programma. De meiden beklimmen verschillende hindernissen in het klimbos en kruipen door de gangenstelsels van onze uitdagende Escape Room. Plezier is gegarandeerd en het gevoel van voldoening als de Escape Room is opgelost, is onbetaalbaar.

Creatieve middag

Tijdens een middag vol kunst en handwerk gaan we lekker creatief aan de slag. Armbandjes vlechten met diverse kleuren wol is heel populair, en we maken de mooiste sieraden. Daarnaast leren we boetseren met klei en creëren we prachtige kunstwerken. We organiseren ook een Spa Beautymiddag, waar de meiden zich mooi kunnen opmaken met de mooiste make-up op ons kinderkamp.

Workshop filmen met artificial intelligence

Deze zomer duiken we ook in de fascinerende wereld van artificial intelligence. Tijdens een workshop leren de meiden hun eigen film maken en deze verrijken met AI-elementen.

Nog meer activiteiten

Chillen in de Girls Room

Na een dag vol activiteiten kunnen de meiden zich terugtrekken in onze speciaal ingerichte Girls Room. Hier kunnen ze lekker chillen, kletsen en samen lol maken. Ze kunnen luisteren naar hun favoriete muziek, kijken naar een leuke film of door magazines bladeren. Geen jongens toegestaan in deze exclusieve meidenkamer!

Sport en spel

In de vrije uurtjes kunnen de meiden deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten op ons terrein. Wil je liever chillen, een mooi boek lezen of het gewoon even rustig aan doen? Dat kan natuurlijk ook. Ook in de avonduren is er van alles te beleven. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten van entertainment met muziek en een leuke spelshow.

Boek een meidenkamp bij Club Adventure

Het Just Girls kinderkamp biedt een onvergetelijke zomer vol avontuur, creativiteit en plezier. Met een breed scala aan activiteiten is er voor ieder wat wils. Wij zorgen ervoor dat jouw dochter een fantastische tijd heeft, nieuwe vriendinnen maakt en met een schat aan mooie herinneringen weer naar huis gaat. Schrijf je nu in voor het Just Girls kinderkamp en zorg ervoor dat jouw dochter deze zomer de tijd van haar leven heeft!