• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Jeugdkamp

Zoek een jeugdkamp dat bij jouw kind past!

Een jeugdkamp in de zomer biedt de mogelijkheid om nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe vrienden te maken en talenten te ontwikkelen, maar bovenal veel plezier te maken. Club Adventure heeft een ruim aanbod jeugdkampen voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar. De kampen zijn ingedeeld aan de hand van leeftijden en activiteiten, waardoor er voor ieder wat wils te vinden is. Houd jouw kind bijvoorbeeld van survivallen, gamen of creativiteit? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

klimbos jeugdkamp Meiden jeugdkamp jeugdkamp

Ons aanbod:

5 – 8 jaar:

 

8 t/m 10 jaar:

10 t/m 13 jaar:

Een jeugdkamp: de uitkomst voor iedereen!

Een jeugdkamp helpt een kind bij de ontwikkeling van bepaalde vaardigheden en zijn of haar karakter. Wanneer een kind op jeugdkamp gaat leert hij of zij bijvoorbeeld om zelfstandig beslissingen te nemen. Daarnaast biedt een jeugdkamp ook gemak aan ouders. In de maatschappij zijn er veel tweeverdieners en omdat het in de meeste gevallen onmogelijk is om zes of zeven weken vakantie op te nemen, zijn jeugdkampen de uitkomst!

Jeugdkamp: Wie, wat, waar en wanneer?

De jeugdkampen van Club Adventure worden georganiseerd tijdens de zomervakantie. De jeugdkampen beginnen op zondag of woensdag, duren tot en met woensdag of zaterdag. Het jeugdkamp wordt gehouden op diverse locaties in Nederland en de activiteiten zijn afhankelijk van het gekozen kamp: van gamen of creatieve activiteiten tot activiteiten met de Grijze Jager, wij hebben het geschikte kamp voor jouw kind!

Kijk hier voor ons complete aanbod en de beschikbaarheid. Boek snel want voor onze jeugdkampen geldt: vol is vol!

Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn tijdens kantooruren telefonisch te bereiken op 024- 65 63 45, buiten contacturen kan je een e-mail sturen naar: info@clubadventure.nl.

Bekijk de kampen ook op ons label zomerkamp.com!

 

Een selectie uit ons aanbod

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7