• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Vakantiekampen

Ben je op zoek naar de leukste vakantiekampen van heel Nederland? En ben je tussen de 5 en 13 jaar? Dan zijn de vakantiekampen van Club Adventure echt iets voor jou!

Vakantiekampen in Nederland

Wij organiseren diverse vakantiekampen in zomervakantie op twee prachtige locaties in Nederland.  Op de Veluwe net onder Zwolle in de prachtige natuur hebben we een locatie in Oldebroek. Hier beschikken we over een 24 hectare groot natuurgebied met bossen en heide waar we elk vakantiekamp tot een succes maken met spectaculaire buiten activiteiten en mooi bosspelen.  Op onze locatie in Overasselt zitten we eveneens in een natuurgebied maar dan in de buurt van Nijmegen. Op beide locatie beschikken we over een klimbos, veel buitensport en heel veel ruimte!

Het aanbod van zomerkampen is heel divers maar veelal lekker actief. Wij weten zeker dat je met een vakantiekamp van Club Adventure een hartstikke leuke week gaat beleven!

Voor de game liefhebbers hebben we het Game & Reality Camp, waar je dagelijks een dagdeel gaat gamen in de game room en de overige tijd buiten te vinden bent in de bossen. Voor de echte buiten kinderen die van een beetje avontuur houden hebben we een echt Bushcraft kamp met zelf vuur maken, koken op het vuur, op bivak, ATB-en en nog veel meer.

Bekijk hier ons complete aanbod vakantiekampen voor de jeugd!

vakantiekampen  pony vakantiekampen Wakeboard vakantiekampen Game vakantiekampen

Meer informatie

Op onze website lichten wij onze vakantiekampen graag aan je toe. Hier kan je ook eenvoudig direct online boeken of de reviews van andere deelnemers lezen.

Mochten er na het bekijken van de website nog vragen zijn, dan beantwoorden wij deze uiteraard graag. Hiervoor kan je ons bereiken via: 024 – 365 63 45 of stuur een e-mail naar: info@clubadventure.nl.

Een selectie van het vakantieaanbod

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7