• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Survivals

In Nederland biedt Club Adventure survivals aan. Op survival met leeftijdsgenoten is natuurlijk iets dat je ooit gedaan moet hebben en de survivals bij Club Adventure Jeugdvakanties mag je dan ook zeker niet missen! Veel buiten, op bivak, vlottenbouwen, klimmen, klimbos, vuur maken en nog veel meer.

Survivals voor de jeugd

In Nederland vinden de survivals plaats in Overasselt en Oldebroek. Onze locatie in Overasselt is omringd door bos, heide en vennen, waardoor je meteen in de survival stemming bent. Ook onze locatie in Oldebroek op de Veluwe heeft een prachtige omgeving midden in de bossen. Hier beschikken we zelfs over 24 hectare eigen bos, waardoor je het survival nog verder kan uitdiepen in de vorm van bushcraft. Beide locaties hebben een eigen klimbos en uitdagende klimonderdelen.

Survivals in Nederland

klimbos survivals survivals bivak Survivals klimmuur Vlotvaren tijdens survivals Via Ferratta survivals survivals kampvuur Survivals abseilen Survivals speleologie

Lijkt het je mooi om eens te gaan klimmen & abseilen, hoge touwbanen over te steken, vlotten te bouwen en ermee te varen, te schieten met een boog en te klimmen op de klimbomen? Dan zijn de survivals die Club Adventure aanbiedt zeker wat voor jou!

Kijk voor meer informatie bij het aanbod hierboven en maak je keuze uit een survivals in Nederland.

Voor extra informatie kan je altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zijn tijdens kantooruren te bereiken op telefoonnummer: 024 – 365 63 45 of via de e-mail: info@clubadventure.nl.

Een selectie van het vakantieaanbod

8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2