• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Op survivalkamp met Club Adventure

Survivalkampen in Nederland

Club Adventure is de survivalkamp organisatie van Nederland! Op onze prachtige buiten locaties midden in de natuur op de Noord Veluwe en het Rijk van Nijmegen bieden wij onze actieve survivalkampen aan. Wij hebben een ruim en populair aanbod survivalkampen voor de jeugd van 8 t/m 13 jaar.

Survivalkamp met de beste begeleiding

Onze begeleiding heeft ruimschoots ervaring met het organiseren en begeleiden van survivalkampen voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. Jouw kind is bij Club Adventure in goede handen! Ons team bestaat uit een vast team van specialisten (buitensportinstructeurs), vaste coördinatoren en enthousiaste begeleiders met een sport en/of pedagogische achtergrond. Met onze begeleiding weten wij jouw zoon of dochter een te gekke week te bezorgen!

Survivalkamp met keurmerken

Wij voeren verschillende keurmerken omtrent de veiligheid van activiteiten, financiële zekerheid, natuur & milieu en veilig vervoer. Hiermee voldoen wij aan de hoogste standaards in de branche van survivalkampen. Zo zijn wij bij VeBON, RECRON en TÜV gecertificeerd. Onze survivalkampen vallen binnen de garantie van SGR.

Wat voor soort survivalkampen zijn er?

Onze survivalkampen zijn verdeeld in survivalkampen van 8 t/m 10 jaar en survivalkampen van 10 t/m 13 jaar. Op deze manier bieden wij de kinderen een onvergetelijk survivalkamp met leeftijdsgenootjes aan. In Nederland beschikken wij over twee locaties in een bosrijke omgeving voor een survivalkamp in Nederland.

Er kan gekozen worden voor een survivalkamp 7 dagen of voor een survivalkamp 4 dagen. Daarnaast bieden we, speciaal voor kinderen van 10 t/m 13 jaar, een bushcraft zomerkamp aan.

Survivalkampen en financiële zekerheid

Je kan zonder financieel risico een veilig en verantwoord survivalkamp bij ons boeken. Club Adventure is aangesloten bij SGR en biedt hiermee financiële zekerheid voor de survivalkampen.

Bekijk hier het SGR lidmaatschap van Club Adventure.

Avontuur, natuur en veiligheid gaan goed samen tijdens onze survivalkampen

Wij zijn met Club Adventure een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door in een veilige en natuurlijke omgeving kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke survivalkampen met duidelijke structuur, heldere regels te organiseren. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu.

Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!