• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Coördinator aan het woord

Een aantal jaren geleden ben ik begonnen als reisleiding bij Club Adventure. Ik heb die keuze destijds gemaakt omdat ik vanuit mijn opleiding Psychologie aan de Radboud Universiteit van alles leerde over kinderen maar nog nooit de kans had gekregen om op een intensieve manier met ze te werken. Na mijn eerste jaar binnen deze organisatie wist ik dat het zeker niet de laatste keer zou zijn. Ik vond het geweldig dat ik, samen met de andere reisleiding van Club Adventure, kinderen de week van hun leven kon bezorgen.

Deze zomer zal ik als coördinator aan de slag gaan en hoop ik alle kinderen die bij ons op kamp komen een geweldige week te bezorgen. Naar mijn idee kunnen we dat bereiken door leuke activiteiten te doen in combinatie met een veilige omgeving. Ik wil dat alle kinderen het idee hebben dat ze 24-uur per dag een beroep op mij kunnen doen en doe er ook mijn uiterste best voor om te zorgen dat ze het gevoel hebben dat ik er voor ze ben wanneer ze dat even nodig hebben.

Daarnaast proberen we er natuurlijk voor ieder kind een onvergetelijke vakantie van te maken. Met een flinke dosis enthousiasme zorgen we voor een positieve sfeer waarin veel mag maar niks moet. Bij bijna alle kinderen zie je dat ze zoveel dingen overwinnen die misschien een beetje spannend waren om te doen, of dat nou een nachtje buitenshuis slapen is of het luiden van de bel bovenaan de klimmuur, kinderen voelen zich bij ons vaak winnaars. Je ziet ze gewoon glunderen na zo’n ervaring en dat is zo geweldig om mee te mogen maken!

Ook aankomend jaar ga ik me weer voor 110% inzetten om zoveel mogelijk kinderen deze ervaring te kunnen bezorgen waarbij ik hoop dat ze het stukje extra zelfvertrouwen dat ze bij ons opdoen meenemen in hun verdere leven.

Joyce - assistent coordinator

Joyce van Dijk, Coördinator