• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Kindervakantie

Een kindervakantie waar je met een gerust hart je kinderen naartoe kunt sturen? Een kindervakantie waar je kinderen de week van hun leven zullen beleven? Die vind je bij Club Adventure!

Club Adventure:

Sinds 1990 organiseert Club Adventure kindervakanties voor kinderen van 5 tot en met 13 jaar. Al onze actieve vakanties vinden op een veilige manier plaats met deskundige begeleiding. Wij hebben een beleid van 2 begeleiders op 10 kinderen. Of je kind het nu leuk vindt om te survivallen of gewoon lekker actief buiten bezig te zijn, bij ons kan het allemaal! Club Adventure organiseert vakanties in Nederland, voor iedere wens vind je bij ons een passende kindervakantie. Op onze website staan diverse mogelijkheden voor de vakantie van jouw kind uitgebreid toegelicht. Hier kan je ook eenvoudig een kindervakantie online boeken.

kindervakantie kindervakantie kindervakantie

Informatie over de kindervakantie van uw kind:

Onze zomerkampen zijn verdeeld in leeftijdscategorieën: kindervakanties voor 5 t/m 8 jaar, kindervakanties voor 8 t/m 10 jaar en jeugdvakanties voor 10 t/m 13 jaar. Zo bieden wij jouw kind de mogelijkheid om met leeftijdsgenootjes de kindervakantie van hun leven te beleven. In Nederland beschikken wij over twee locaties, namelijk een locatie in Overasselt en een locatie in Oldebroek. Beide locaties liggen in een bosrijke omgeving, een perfecte locatie voor de vakantie van uw kinderen. De locatie en vakantietijden zijn per kamp en leeftijd anders.

Op de website kan je informatie vinden voor ouders, over Club Adventure, over de kamplocaties en kan je eenvoudig de vakantie direct boeken.

Voor vragen staan wij ook graag voor je klaar. Hiervoor kan je ons tijdens kantooruren bellen via: 024 – 365 63 45, of stuur je een e-mail naar: info@clubadventure.nl.

Een selectie van het vakantieaanbod

8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2