• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Survivalkamp in Nederland

Op zoek naar een echt survivalkamp in Nederland dat avontuurlijk, actief, leerzaam en vooral gezellig is voor de kinderen? Bij Club Adventure ben je aan het juiste adres! Hier kunnen de kinderen genieten van een avontuurlijk survivalkamp in Nederland, waarin echt geleerd wordt om te overleven in de natuur.

Veilige en sportief survivalkamp in Nederland

Club Adventure biedt avontuurlijke vakanties aan voor de kleintjes, kinderen én jongeren. Iedereen kan iets leren van de natuur. Een avontuur in het avontuurkamp is voor alle leeftijden even leuk! De kinderen kunnen genieten van de spannende safari in de Veluwe en zich als apen voelen in het klimbos. Een survival kamp is doorgaans een sportief kamp: er wordt veel bewogen en geklauterd. Veiligheid van de kinderen staat daarbij voor Club Adventure op één! Daarom is er genoeg begeleiding en zijn er voldoende veiligheidsmaatregelen om de kindervakantie met veel plezier te starten én helemaal af te maken!

survivalkamp in Nederland survivalkamp in Nederland Veluwe Bushcraft survivalkamp in nederland Vlot tijdens survivalkamp in Nederland

Waarom een survivalkamp in Nederland?

Wil je ook je kind leren overleven in de ‘wildernis’? Bij Club Adventure leren de kinderen niet alleen de belangrijkste overleving skills, maar kruipen ook veel kinderen uit hun schulp tijdens zo’n fantastisch survivalkamp in Nederland! Zo worden er vriendjes en vriendinnetjes voor het leven gemaakt en leren de kinderen op een speelse wijze de avonturier in zichzelf te ontdekken. Niet voor niets noemen we het ook wel een adventure camp, ofwel avontuur kamp. Het belangrijkste van de zomerkampen is natuurlijk plezier maken en genieten. Dat zullen de kinderen dan ook met volle teugen doen!

Een avontuurlijk vakantiekamp boeken

Er zijn verschillende survivalkampen in Nederland, variërend voor verschillende leeftijden. Of het nou het Outdoor kids camp is voor jonge kinderen, een Survivalkamp Nederland voor 8 t/m 10 jaar of het Bushcraft Lodge Camp of een stoere Survival jeugdvakantie voor 10 t/m 13 jaar; Club Adventure regelt het!

Het leukste survivalkamp in Nederland voor kinderen kan je erg gemakkelijk op onze website boeken! Wil je liever meer informatie dan kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen.

Een selectie van het vakantieaanbod

8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2