• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Op jeugdkamp met Club Adventure

Jeugdkampen in Nederland

Club Adventure is de jeugdkamp organisatie van Nederland! Op onze prachtige buiten locaties midden in de natuur op de Noord Veluwe en het Rijk van Nijmegen bieden wij onze actieve jeugdkampen aan. We hebben een ruim en populair aanbod jeugdkampen voor de jeugd van 5 t/m 13 jaar.

Jeugdkamp met keurmerken

Wij voeren verschillende keurmerken omtrent financiële zekerheid, de veiligheid van activiteiten, natuur & milieu en veilig vervoer. Hiermee voldoen we aan de hoogste standaards in de branche van jeugdkampen. Club Adventure voert het enige onafhankelijke keurmerk voor jeugdkampen in Nederland.  Onze jeugdkampen vallen binnen de garantie van SGR en het touringcarbedrijf waarmee Club Adventure samenwerkt beschikt over het SKTB keurmerk. Daarnaast zijn wij bij VeBON, RECRON en TÜV gecertificeerd.

Jeugdkamp met de beste begeleiding

Onze begeleiding heeft ruimschoots ervaring met het organiseren en begeleiden van jeugdkampen voor kinderen van 5 t/m 13 jaar. Jouw kind is bij Club Adventure in goede handen! Ons team bestaat uit een vast team van specialisten (buitensportinstructeurs), vaste coördinatoren en enthousiaste begeleiders met een sport, dans, toneel of pedagogische achtergrond. Met onze begeleiding weten wij jouw zoon of dochter een te gekke week te bezorgen!

Wat voor soort jeugdkampen zijn er?

Onze jeugdkampen zijn verdeeld in jeugdkampen van 5 t/m 8 jaar, jeugdkampen van 8 t/m 10 jaar en jeugdkampen van 10 t/m 13 jaar. In Nederland beschikken wij over twee locaties in een bosrijke omgeving voor een jeugdkamp in Nederland. Op deze manier bieden wij alle kinderen een onvergetelijk jeugdkamp met leeftijdsgenootjes aan. Voor vakanties in het buitenland en de voor jeugd van 14 jaar en ouder hebben wij een mooi vakantieaanbod staan op deze pagina.

Jeugdkampen en financiële zekerheid

Je kan zonder financieel risico een veilig en verantwoord jeugdkamp bij ons boeken. Club Adventure is aangesloten bij SGR en biedt hiermee financiële zekerheid voor de jeugdkampen.

Bekijk hier het SGR lidmaatschap van Club Adventure.

Avontuur, natuur en veiligheid gaan goed samen tijdens onze jeugdkampen

Wij zijn met Club Adventure een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke jeugdkampen met duidelijke structuur en heldere regels in een veilige- en natuurlijke omgeving. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu.

Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de echte natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!