• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Expat zomerkamp

Club Adventure organiseert al meer dan 30 jaar zomerkampen voor Nederlandse kinderen uit binnen- en buitenland. Voor Nederlandse kinderen die in het buitenland wonen, is dat een Expat zomerkamp. Bij Club Adventure gaan jaarlijks veel Nederlandse kinderen van expats mee op zomerkamp. Wij bieden een expat zomerkamp aan met verschillende thema’s van Survivalkamp, gamekamp, bushcraftkamp en nog veel meer. Bij Club Adventure mengen de expat kinderen dus gewoon met de kinderen uit Nederland. Onze ervaring en de ervaring van de ouders van expat kinderen is heel positief, dat juist de kinderen met hun leeftijdsgenoten uit Nederland samengaan.

expat zomerkamp expat zomerkamp expat zomerkamp survival

Expat zomerkamp erg waardevol

Een expat zomerkamp is voor Nederlandse kinderen die in het buitenland wonen erg waardevol. Tijdens een expat zomerkamp bij Club Adventure kan de jeugd ervaringen delen met hun leeftijdsgenoten uit Nederland. Ze kunnen de Nederlandse gewoontes vanzelf weer oppakken door gewoon ontspannen samen te zijn. Denk bijvoorbeeld aan de boterham pindakaas en hagelslag, een stroopwafel tussendoor en stukje fietsen. Een Expat zomerkamp is er niet alleen voor de expat kinderen, er komen ook kinderen die in Nederland wonen.

Nederlandse gewoontes en taal

Als expat kind ben je vaak lange tijd in het buitenland en raak je gewend aan de cultuur en de taal van het land waar je woont en leeft. Het kan dan soms ook best lastig zijn de Nederlandse taal weer een beetje op te pakken als je weer in Nederland bent. Daarom is het goed en leuk om op een relaxte manier zonder enige verplichtingen met jeugd uit Nederland op te trekken en je zal dan ook zien hoe snel je weer gewend bent aan de Nederlandse taal en gewoontes. En net zo belangrijk welke muziek is hot en welke trends zijn er.

Keuze vakantiekampen

Kijk voor een passend expat kinderkamp in Nederland voor jouw zoon of dochter bij ons complete aanbod van vakanties. Een expat zomerkamp boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen, opmerkingen of tips hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie!

De leukste vakantiekampen van deze zomer

10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Just Girls - Meiden zomerkamp

Bekijk deze pagina 9.2