• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Een kinderkamp vol avontuur en sport: een perfecte zomer voor de echte sportievelingen

Een kinderkamp vol avontuur en sport: een perfecte zomer voor de echte sportievelingen

Zomer betekent voor veel kinderen tijd om te relaxen, maar voor de echte sportievelingen onder ons is dit dé tijd om avonturen te beleven en nieuwe sporten te ontdekken. Daarom introduceren we met trots een kinderkamp dat garant staat voor een zomer vol actie, plezier, en kameraadschap. Een zomerkamp is perfect voor actieve kinderen en families die houden van het buitenleven.

Sport & avontuur: meer dan alleen spel

Ons kinderkamp biedt een unieke mix van traditionele sporten zoals voetbal, volleybal, en hockey, maar ook minder bekende, opwindende activiteiten. Heb je ooit gehoord van spikeball, of YOU.FO? Spikeball, waarbij spelers rond een mini-trampoline staan en proberen de bal bij de tegenstander op de grond te smashen, zorgt voor razendsnelle actie. YOU.FO combineert elementen van lacrosse en frisbee, waarbij het doel is om met speciale sticks een aerodynamische ring te werpen en te vangen. Beide sporten testen je snelheid, behendigheid, en teamwerk op een leuke, competitieve manier.

Maar dat is slechts het begin. Neem deel aan een potje Pitch&Putt golf op een schilderachtige golfbaan midden in een bosrijk gebied, of daag jezelf uit met een grappige variant genaamd voetgolf. Hierbij combineer je de precisie van golf met de balcontrole van voetbal, met als doel het parcours met zo min mogelijk schoten te voltooien.

Op avontuurlijke tocht

Sportiviteit gaat hand in hand met avontuur tijdens onze Robinson games. In teamverband worden jullie uitgedaagd om verschillende proeven te doorstaan. Van eilandhoppen en labyrint-puzzels tot spannende schietproeven met pijl en boog midden in het bos. Elk spel is ontworpen om samenwerking, strategisch denken, en fysieke vaardigheden op de proef te stellen.

De obstacle run belooft een onvergetelijke ervaring te worden, met een parcours vol spectaculaire hindernissen. En wat dacht je van levensecht Kolonisten van Catan spelen in het bos, waar strategie en snelheid cruciaal zijn voor de overwinning?

Olympische afsluiting

Als kroon op de week organiseren we onze eigen Olympische Spelen, compleet met disciplines zoals verspringen, discuswerpen, en kogelstoten. Het is de ultieme test van diversiteit in sport, waarbij elke deelnemer de kans krijgt om zijn of haar atletische vaardigheden te etaleren.

Avonden vol vertier

Ook na zonsondergang gaat het avontuur door. Denk aan marshmallows roosteren boven een kampvuur, meedoen aan een energieke spelshow, of verstoppertje spelen in het bos. Muziek en entertainment zorgen elke avond voor een feestelijke sfeer.

Een zomer om nooit te vergeten

Voor kinderen die van sport en avontuur houden, biedt ons jeugdkamp een zomer vol onvergetelijke herinneringen, nieuwe vriendschappen, en persoonlijke overwinningen. Naast de fysieke uitdagingen en het leren van nieuwe vaardigheden, is er ook volop ruimte voor plezier, ontspanning, en gewoon kind zijn.

Sta je te trappelen om deel te nemen aan deze zomer bomvol actie? Neem contact op met ons op en zorg dat je erbij bent. Dit wordt een avontuurlijke zomer die je niet wilt missen!