• Avontuurlijk
 • Natuurlijk
 • Veiligheid voorop

De populairste activiteiten op Club Adventure kampen

De populairste activiteiten op Club Adventure kampen

Club Adventure is dé plek voor families, kinderen en outdoor liefhebbers om de ultieme avontuur ervaring te beleven. Met een breed scala aan spannende activiteiten is er voor ieder wat wils. In dit artikel geven we een overzicht van de meest geliefde activiteiten op onze kampen, waaronder survival, bushcraft en game & reality.

1. Survival

Survival is een van de meest populaire activiteiten op Club Adventure. Hier leren kinderen essentiële vaardigheden om te overleven in de wildernis. Denk aan het bouwen van een schuilplaats, het maken van vuur en het zoeken van voedsel. Deze activiteit is niet alleen leuk, maar ook ontzettend leerzaam. Het bevordert teamwork en probleemoplossend denken terwijl de deelnemers zich een weg banen door uitdagende scenario’s.

Wat je kunt verwachten:

 • Schuilplaatsen bouwen: gebruik natuurlijke materialen om een veilige plek te creëren.
 • Vuur maken: ontdek verschillende methoden om zonder aansteker een vuur te maken.
 • Voedsel zoeken: leer welke planten eetbaar zijn en hoe je ze kunt vinden.

2. Bushcraft

Tijdens het kinderkamp draait bushcraft om het leven in en met de natuur. Het gaat verder dan survival en richt zich op het duurzaam gebruik van natuurlijke hulpbronnen. Kinderen leren hier hoe ze gereedschappen kunnen maken van hout, hoe ze voedsel kunnen bereiden in de natuur en hoe ze sporen kunnen herkennen.

Hoogtepunten van bushcraft:

 • Gereedschap maken: gebruik hout en steen om je eigen gereedschap te maken.
 • Koken in de natuur: bereid maaltijden boven een open vuur en ervaar de smaak van puur eten.
 • Sporen herkennen: word een expert in het identificeren van dierensporen en leer meer over de dieren die in het gebied leven.

3. Game & reality

Voor de kinderen die van actie en avontuur houden, is Game & reality een perfecte keuze. Dit programma combineert elementen van populaire tv-shows en videospellen met real-life avonturen. Denk aan spannende speurtochten, uitdagende teamopdrachten en strategische spellen die zowel lichaam als geest uitdagen.

Activiteiten binnen Game & reality:

 • Speurtochten: los raadsels op en vind verborgen schatten.
 • Teamopdrachten: werk samen om hindernissen te overwinnen en opdrachten te voltooien.
 • Strategische spellen: gebruik je verstand en fysieke vaardigheden in spannende speluitdagingen.

Waarom kiezen voor Club Adventure?

Bij het jeugdkamp van Club Adventure draait alles om plezier, leren en avontuur. Onze ervaren instructeurs zorgen ervoor dat elke activiteit veilig en leuk is, terwijl ze kinderen aanmoedigen om nieuwe vaardigheden te leren en zelfvertrouwen op te bouwen. Als kind wil je soms ontsnappen aan de dagelijkse routine, of een outdoor liefhebber die nieuwe uitdagingen wil aangaan. Club Adventure heeft het voor jou in petto.

Boek nu en beleef een onvergetelijk avontuur

Klaar om de natuur in te trekken en deel te nemen aan deze fantastische activiteiten? Boek nu een plek bij Club Adventure en geef je gezin de kans om herinneringen te maken die een leven lang meegaan. Voor meer informatie en reserveringen, bezoek onze website of neem contact met ons op.