• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Beleef het avontuur en wordt een echte grijze jager!

Ben je klaar voor een zomer vol avontuur, spanning, en het echte buitenleven? Wil je even weg van de digitale wereld en terug naar de natuur, waar je je eigen krachten en vaardigheden kunt ontdekken? Dan is het Grijze Jager kinderkamp dé plek voor jou deze zomer!

Wat is het grijze jager kinderkamp?

Geïnspireerd door de populaire boekenserie “De Grijze Jager”, biedt dit unieke kinderkamp een onvergetelijke ervaring voor jonge avonturiers. Het is een kans om in de voetsporen te treden van je favoriete personages en zelf te ervaren hoe het is om een Grijze Jager te zijn. Onder begeleiding van ervaren leermeesters duik je in een wereld vol uitdagingen, plezier en avontuur.

Een week vol avonturen

Vanaf het moment dat je het kamp binnenstapt, start je reis naar het worden van een echte Grijze Jager. Hier is een voorproefje van wat je kunt verwachten:

  • Boogschieten en messenwerpen: leer de kunst van het boogschieten en messenwerpen. Aan het einde van de week zal geen enkel doel veilig zijn voor jouw scherpe oog.
  • Krijgsschool: bezoek de krijgsschool en word een meester in het hanteren van zwaard en schild. Je vaardigheden zullen op de proef gesteld worden tegen houten doelwitten.
  • The hunting game: gebruik je stealth vaardigheden om jezelf onzichtbaar te maken in de bossen. Ben jij de jager, of word je de prooi?
  • Klimparcours: verplaats jezelf hoog tussen de bomen door en overwin de uitdagingen die op je pad komen. Voel de adrenaline als je de vrije sprong maakt.
  • Verdediging tegen de hoemannen: bescherm je kamp tegen aanvallen en zet al je nieuw geleerde vaardigheden in om de vijand te verslaan.
  • Vuur maken en koken: leer hoe je vuur maakt met boomschors en een magnesium stick, en bereid een heerlijke maaltijd voor jezelf en je mede-Rangers.
  • Spannende avondactiviteiten: geniet van kampvuuravonden met verhalen, bosspelen en een spannende avondtocht.

Rust en ontspanning

Naast alle actie is er ook tijd voor rust. Duik in de nieuwste Grijze Jager boeken en deel je avonturen met je nieuwe vrienden. Het kamp sluiten we af met een groot feest inclusief barbecue en muziek, een perfect einde van een onvergetelijke week.

Doe mee!

Ben jij klaar om deze zomer de uitdaging aan te gaan en jezelf te bewijzen als een echte Grijze Jager? Pak dan deze unieke kans en meld je aan. Verzeker jezelf van een plek in het Grijze Jager jeugkamp en beleef een zomer vol avonturen die je nooit meer zult vergeten!