• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Alles wat je moet weten over het Grijze Jager kamp

Alles wat je moet weten over het Grijze Jager kamp

Als je een fan bent van de Grijze Jagers, dan wil je absoluut deelnemen aan het Grijze Jager kamp! Dit kamp biedt een unieke kans om te ervaren hoe het is om een echte Grijze Jager te zijn. Onder toeziend oog van ervaren leermeesters leer je alles wat je moet weten om een meesterlijke jager en avonturier te worden. In dit artikel nemen we je mee door het programma van het kamp en wat je allemaal kunt verwachten.

Programma Grijze Jager kamp

Boogschieten en messen werpen

Tijdens het kinderkamp zul je de belangrijkste vaardigheden van de Grijze Jagers leren. We beginnen met boogschieten en messen werpen op verschillende doelen. Onder begeleiding van onze deskundige leermeesters leer je hoe je feilloos elk doel kunt raken. Aan het einde van de week zul je als een professional pijlen afschieten en messen werpen.

Zwaard- en schildtraining

Je zult ook een ochtend doorbrengen op de krijgsschool, waar je leert omgaan met een zwaard en schild. Onder leiding van ervaren krijgers leer je de basistechnieken van het vechten. Na deze training kun je je zwaardvaardigheden blijven oefenen op een houten doelwit, zodat je klaar bent voor elke confrontatie.

Hunting Game

Een van de spannendste onderdelen van het kamp is de Hunting Game. Als een echte grijze jager moet je je ongezien door de bossen verplaatsen. Bewapend met pijl en boog en voorzien van een camouflage mantel ga je op zoek naar de tegenstander. Ben jij de jager of de opgejaagde? Daarnaast kruip en sluip je door donkere gangenstelsels, trotseer je verschillende obstakels en los je de vreemdste raadsels op met de andere grijze jagers.

Klimparcours

Niet alleen op de grond, maar ook hoog in de bomen gaan we ons ongezien verplaatsen via een uitdagend klimparcours. We beklimmen een reusachtige ladder tot helemaal bovenaan en maken tenslotte een vrije sprong om daarna met beide benen weer op de grond te staan. Dit is een perfecte oefening voor je fysieke en mentale vaardigheden.

Beleef avonturen als een echte grijze jager

Aanvallen van de hoemannen

Voorzien van een camouflagemantel, pijl en boog maken we ons klaar voor de aanval van de hoemannen op ons kampement. We gebruiken al onze skills om de tegenstander te verdrijven. Dit is een perfecte gelegenheid om alle geleerde vaardigheden in praktijk te brengen.

Vuur maken en marshmallows roosteren

Je leert vuur maken met behulp van boomschors en een magnesium stick. Zo koken we ook een avond op het vuur en roosteren we marshmallows. Verder genieten we iedere avond van een gezellig kampvuur en luisteren we naar spannende verhalen. In de avonduren is er nog meer te beleven, waaronder leuke bosspelen en een spannende avondtocht.

Varen op een zelfgemaakt vlot

Een ander hoogtepunt van het kamp is het varen op een zelfgemaakt vlot. Samen met je team bouw je een vlot en vaar je over het water. Dit vereist teamwork en creativiteit, net als de echte grijze jagers.

Veiligheid voorop

Alle activiteiten zijn veilig en afgestemd op de leeftijd van de deelnemers. De pijlen hebben bijvoorbeeld rubberen bollen als punt en de werpmessen zijn van kunststof. Ook worden er helmen en veiligheidsgordels gedragen tijdens het klimmen en andere risicovolle activiteiten.

Slotfeest en BBQ

We sluiten de week af met een groot Grijze Jagers Feest. Hierbij hoort een heerlijke barbecue en muziek. Het is een leuke manier manier om alle nieuwe vrienden en herinneringen die je hebt gemaakt te vieren.

Ontspanning en leesplezier

In de rustmomenten is er natuurlijk ook tijd voor het lezen van de nieuwste Grijze Jager boeken uit onze boekenkast. Dit zorgt voor een perfecte balans tussen actie en ontspanning.

Ben jij klaar voor het Grijze Jager kamp?

Het Grijze Jager kamp biedt een leuke ervaring voor fans van de Grijze Jagers en avontuurlijke enthousiastelingen. Met een gevarieerd programma vol actie, avontuur en plezier, is ons jeugdkamp een must voor iedereen die wil ervaren hoe het is om een echte Grijze Jager te zijn. Mis deze unieke kans niet en meld je vandaag nog aan voor het Grijze Jager kamp!

Heb je vragen? Laat het ons weten. Neem gerust contact met ons op via onze website. We kijken ernaar uit om samen met jou deze geweldige avonturen te beleven!