• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Vakantie zonder ouders

Je kinderen willen graag op vakantie zonder ouders, dat is natuurlijk een behoorlijke stap. Laat je ze echt alleen op vakantie gaan of kies je ervoor om ze eerst eens met een professionele organisatie mee te sturen?

Jeugd op vakantie zonder ouders

Je bent op zoek naar een vakantie voor de kinderen, waarbij ze zelfstandig met leeftijdsgenoten op vakantie kunnen gaan, maar wel volledig begeleid? Zoek dan vooral niet verder! Wij beschikken over een ruime ervaring met het organiseren van vakantiekampen voor kinderen en hebben dan ook een ruim aanbod van diverse kampen als invulling van een vakantie voor de jeugd van 5 tot en met 13 jaar.

Elke vakantie zonder ouders heeft een eigen thema: van survival naar game naar creatief, waardoor er voor iedereen altijd wat bij zit. Er is altijd ervaren begeleiding aanwezig en wellicht leuk voor jou als ouder om te weten is dat je de avonturen van jouw kinderen kan volgen in ons dagboek. Elke dag verschijnt er een verslag met foto’s en filmpjes van die dag.

vakantie zonder ouders vakantie zonder ouders avontuur

Veiligheid tijdens de vakantie zonder ouders

Als kinderen op vakantie zonder ouders gaan, is het belangrijk om op de veiligheid te letten. Club Adventure beschikt dan ook over verschillende keurmerken die de veiligheid waarborgen van de jeugd. De organisatie is ook lid van SGR (Stichting Garantiefonds Reisgelden). De SGR-garantie houdt in dat je als ouder er van verzekerd bent vooruitbetaald reisgeld terug te krijgen, wanneer de wederpartij door financieel onvermogen de overeengekomen tegenprestatie niet kan nakomen.

Meer informatie

Op onze site staan alle zomerkampen op een rij. Door hier te klikken, vind j het totaal aanbod. Een vakantie boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen hebt, neem dan contact met ons op. Op werkdagen van 9:00 uur t/m 17:00 uur zijn onze medewerkers te bereiken op telefoonnummer 024 – 3656345, of via de e-mail info@clubadventure.nl.

Een selectie van het vakantieaanbod

5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9