• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Kinderkamp

Bij Club Adventure vind je diverse kinderkampen voor vijf tot en met dertien jarigen op allerlei gebieden als sport, survivallen, creativiteit, Grijze Jager en nog veel meer! Wij weten dan ook zeker dat ieder kind in ons aanbod een kinderkamp vindt dat bij hem of haar past.

Kinderkamp goed begeleid

Een kinderkamp wordt georganiseerd van zondag t/m woensdag, woensdag t/m zaterdag of van zondag t/m zaterdag en vind in Nederland plaats. Elk kinderkamp wordt begeleid door deskundige begeleiding (2 begeleiders voor elke 10 kinderen) en veiligheid staat op elke locatie en tijdens de activiteiten altijd centraal. Tijdens een kinderkamp zullen de kinderen zowel overdag als in de avond met een mooi actief programma worden vermaakt. Je zal zien dat zij de week van hun leven zullen beleven!

kinderkamp Kinderkamp Nederland Survival kinderkamp

Het kinderkamp aanbod voor 5 t/m 8 jaar

Ons aanbod van kindervakanties voor de jonge kinderen vindt altijd plaats in Nederland. Deze kinderkampen zijn kleinschalig van opzet. Kijk voor het aanbod aan vakanties voor de jongste kinderen van vijf t/m acht jaar op de pagina kindervakanties.

Het kinderkamp aanbod 8 t/m 10 jaar

Je gaat jong op vakantie en dat zonder ouders. Je maakt snel nieuwe vriendjes en vriendinnetjes, want iedereen heeft dezelfde leeftijd. Je gaat een vakantie beleven precies waar jouw interesse naar uit gaat. Of je nu van actie, avontuur of dieren houdt, er zit voor iedereen wat tussen. Bekijk hier het aanbod van acht tot tien jaar kindervakanties.

Aanbod voor de oudere kinderen

Voor de kinderen ouder dan 10 jaar hebben wij ook een groot aanbod van vakantiekampen. Dan praten we niet echt meer over kinderen maar over jeugd.

Hier lichten wij ieder kinderkamp afzonderlijk toe. Op de rest van de website kan je informatie vinden voor ouders, over Club Adventure, over de kamplocaties en kan je eenvoudig de vakantie direct boeken.

Uiteraard staan wij persoonlijk voor je klaar voor eventuele vragen, opmerkingen en tips. Neem dan contact met ons op!

Een greep uit onze kinderkampen

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.8
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 10.0
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2