pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Jongerenkampen

Jongerenkampen

Ben jij tussen de 13 en 16 jaar en wil je deze zomer wat gaan beleven? Ga dan mee op een van onze jongerenkampen! Club Adventure heeft een mooi aanbod jongerenkampen samengesteld in Nederland en België. Bij Club Adventure ben je het juiste adres! Wij organiseren jongerenkampen in binnen- en buitenland en hebben bijna 30 jaar ervaring. Wij weten wat jij leuk vindt en bieden de leukste, avontuurlijkste en coolste jongerenkampen.

Jongerenkampen in België

Met de jongerenkampen van Club Adventure reizen we af naar de Belgische Ardennen. Hier bieden we het actieve Ardennen Experience kamp aan, waarbij je gaat klimmen, de grotten in gaat, een canyoning afdaling maakt in de rivier en nog veel meer. Samen met je leeftijdsgenoten ga je deze mooie uitdaging aan. Boek snel,want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

 jongerenkampen Ardennen survival jongerenkampen chill Lounge-chill-zomerkamp

Jongerenkampen in Nederland

Ook in Nederland hebben we een mooi zomerkamp. Een zeer populair Outdoor Lounge Camp, waarbij je een heerlijk relax week gaat meemaken.

Wat maakt onze zomerkampen zo leuk?

Nou, dat kunnen wij je wel vertellen! Door onze 30 jaar ervaring weten wij als geen ander wat jij en je leeftijdsgenoten willen. Wij zijn al meerdere keren afgereisd naar België en hebben daar iedere keer fantastische avonturen beleefd.

De begeleiding van onze jongerenkampen

Naast ervaring in het organiseren van jongerenvakanties heeft onze reisbegeleiding ook jaren ervaring met kinderen variërend van 5 tot en met 16 jaar. Onze begeleiders variëren van specialisten tot vaste coördinatoren met een pedagogische achtergrond.

Een selectie van het vakantieaanbod

13 t/m 16 jaar

Outdoor Lounge Camp

Bekijk deze pagina 8.0
13 t/m 16 jaar

Ardennen Experience

Bekijk deze pagina 8.2