• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Jongerenkampen

Ben jij tussen de 10 en 13 jaar en wil je deze zomer wat gaan beleven? Ga dan mee op een van onze jongerenkampen! Club Adventure heeft een mooi aanbod jongerenkampen samengesteld in Nederland. Bij Club Adventure ben je het juiste adres! Wij organiseren jongerenkampen in Nederland en hebben meer dan 30 jaar ervaring. Wij weten wat jij leuk vindt en bieden de leukste, avontuurlijkste en coolste jongerenkampen in Overasselt en Oldebroek.

Jongerenkampen in Oldebroek

In Oldebroek bieden we het actieve Survivalkamp Nederland aan, waarbij je gaat klimmen, zelf vuur leert maken, een nacht op bivak gaan en nog veel meer. Samen met je leeftijdsgenoten ga je deze mooie uitdaging aan. Boek snel, want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen!

 jongerenkampen Ardennen survival jongerenkampen chill Lounge-chill-zomerkamp

Naast het Survivalkamp bieden we een gaaf Bushcraft Lodge kamp aan waarbij we kennis maken met diverse overlevingstechnieken. Je maakt een onderkomen van materiaal uit de natuur, je filtert water en leert eetbare planten herkennen. Ook ga je op zoek naar dierensporen, maak je een brandnetelsoepje en ervaar je nog veel meer.

Speciaal voor de meiden hebben we het meiden jongerenkamp, waar we leuke activiteiten en avonturen beleven met alleen meiden. We maken een citytrip naar Zwolle en relaxen op het strand. We hebben een creatieve middag en creëren vervolgens onze eigen Spa Beautymiddag. Geen jongens toegestaan op dit kamp.

Kan je niet kiezen tussen deze kampen? Dan hebben we het Adventure & Fun jongerenkamp in Oldebroek: een combinatie van de avontuurlijkste en leukste activiteiten. We doen actieve buitensport activiteiten en als klap op de vuurpijl gaan we een dagje naar Walibi Flevo!

Jongerenkampen all over the place

Ook in Overasselt hebben we mooie zomerkampen. Een zeer geliefd Grijze Jager kamp, het enige echte zomerkamp van de mega populaire boekenserie ‘de Grijze Jager’.

Bij het Game & Reality camp doe je spellen op zowel de spelcomputer als actief buiten in de natuur. Één dagdeel ben je te vinden in de Game Room, met spelcomputers zoals de Playstation 5 en de gloednieuwe Xbox. Het andere dagdeel ben je buiten actief , waar we de spellen in de praktijk gaan brengen in bijvoorbeeld het klimbos of de populaire Escape Room.

Wat maakt onze zomerkampen zo leuk?

Nou, dat kunnen wij je wel vertellen! Door onze 30 jaar ervaring weten wij als geen ander wat jij en je leeftijdsgenoten willen. Wij hebben iedere keer weer fantastische avonturen beleefd.

De begeleiding van onze jongerenkampen

Naast ervaring in het organiseren van jongerenvakanties heeft onze reisleiding ook jaren ervaring met het begeleiden van kinderen variërend van 5 tot en met 13 jaar. Onze begeleiders variëren van specialisten tot vaste coördinatoren met een pedagogische achtergrond.

Een selectie van het vakantieaanbod

10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Just Girls - Meiden zomerkamp

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk deze pagina 8.9
10 t/m 13 jaar

Grijze Jager kamp

Bekijk deze pagina 9.1