• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Jeugdkampen

Zomerse Jeugdkampen

Jeugdkampen biedt de mogelijkheid om met leeftijdgenootjes actief buiten te zijn, nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe vrienden te maken, talenten te ontdekken en ontwikkelen. Jeugdkampen helpen een kind bij ontwikkelen van zijn of haar karakter en bepaalde vaardigheden. Wanneer een kind op jeugdkamp gaat leert hij of zij bijvoorbeeld om zelfstandig beslissingen te nemen. Bovendien biedt een jeugdkamp ook gemak aan ouders. In de maatschappij zijn veel tweeverdieners en is het in de meeste gevallen onmogelijk om zes of zeven weken vakantie op te nemen. Jeugdkampen bieden in ook in dit geval een uitkomst, niet alleen voor uw kind maar ook voor jou!

Zoek een jeugdkamp dat bij je past!

Club Adventure heeft een ruim aanbod jeugdkampen voor kinderen van vijf tot en met dertien jaar. De kampen zijn ingedeeld aan de hand van leeftijden en activiteiten, zo is er voor ieder wat wils. Houd jouw kind bijvoorbeeld van Bushcraft, survivallen of creatieve activiteiten? Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

klimbos jeugdkampen ponykamp jeugdkampen Wakeboard jeugdkampen

Jeugdkampen: Wie, wat, waar en wanneer?

De jeugdkampen van Club Adventure worden georganiseerd tijdens de schoolvakanties. De kampen beginnen op zondag en duren tot zaterdag en worden gehouden op diverse locaties in Nederland. Omdat de kampen ingedeeld zijn op leeftijd ben je tijdens een jeugdkamp op pad met leeftijdsgenootjes. De activiteiten zijn afhankelijk van het gekozen kamp, houd jouw kind van survival, gamen, bushcraft of is hij of zij gek op meidendingen of creatieve activiteiten? Dan hebben wij het geschikte kamp voor jouw kind. Tijdens de jeugdkampen ondernemen we allerlei leuke activiteiten die in het teken staan van het thema.

Benieuwd geworden naar onze jeugdkampen? Boek dan snel!

Bekijk hier ons complete aanbod met de beschikbaarheid en prijzen. Boek dan snel! Want voor onze kampen geldt: vol is vol! Heb je nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn kantooruren telefonisch te bereiken op 024- 65 63 45, buiten contacturen kan je een e-mail sturen naar: info@clubadventure.nl.

Een selectie uit ons vakantieaanbod

10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7