• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Op gamekamp met Club Adventure

Gamekampen in Nederland

Club Adventure is de gamekamp organisatie van Nederland! Op onze prachtige buiten locatie midden in de natuur op de Noord Veluwe bieden wij onze gamekampen aan. Wij hebben een aanbod gamekampen voor kinderen van 8 t/m 13 jaar.

Gamekamp met de beste begeleiding

Onze begeleiding heeft ruimschoots ervaring met het organiseren en begeleiden van gamekampen voor kinderen van 8 t/m 13 jaar. Jouw kind is bij Club Adventure in goede handen! Ons team bestaat uit een vast team van specialisten (buitensportinstructeurs), vaste coördinatoren en enthousiaste begeleiders met een sport en/of pedagogische achtergrond. Met onze begeleiding weten wij jouw zoon of dochter een te gekke week te bezorgen!

Gamekamp met keurmerken

Wij voeren verschillende keurmerken omtrent de veiligheid van activiteiten, financiële zekerheid, natuur & milieu en veilig vervoer. Hiermee voldoen wij aan de hoogste standaards in de branche van gamekampen. Zo zijn wij bij VeBON, RECRON en TÜV gecertificeerd. Onze gamekampen vallen binnen de garantie van SGR.

Wat voor soort gamekampen zijn er?

Onze gamekampen zijn verdeeld in gamekampen van 8 t/m 10 jaar en gamekampen van 10 t/m 13 jaar. Op deze manier bieden wij de kinderen een onvergetelijk gamekamp met leeftijdsgenootjes aan. We beschikken over een locatie in een bosrijke omgeving voor een gamekamp in Nederland.

Er kan gekozen worden voor een gamekamp 7 dagen of voor een gamekamp 4 dagen.

Gamekampen en financiële zekerheid

Je kan zonder financieel risico een veilig en verantwoord gamekamp bij ons boeken. Club Adventure is aangesloten bij SGR en biedt hiermee financiële zekerheid voor de gamekampen.

Bekijk hier het SGR lidmaatschap van Club Adventure.

Avontuur, natuur en veiligheid gaan goed samen tijdens onze gamekampen

Wij zijn met Club Adventure een duidelijke weg ingeslagen en onderscheiden ons dan ook door in een veilige en natuurlijke omgeving kwalitatieve, onvergetelijke en avontuurlijke gamekampen met duidelijke structuur, heldere regels te organiseren. Alle kinderen krijgen persoonlijke begeleiding en aandacht, waarbij natuurlijk wordt gekeken naar het individu.

Om dit te kunnen realiseren werken wij met de beste veiligheidssystemen, hebben wij locaties midden in de natuur, werken we met de beste mensen en zijn we volkomen transparant in alles wat wij doen!