• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Expatkamp

Club Adventure organiseert al meer dan 30 jaar zomerkampen voor met name Nederlandse kinderen uit binnen- en buitenland. De Nederlandse kinderen die in het buitenland wonen, noemen dit vaak een expatkamp. Bij Club Adventure gaan jaarlijks veel Nederlandse kinderen van expats mee op vakantie. Wij bieden zomerkampen aan met verschillende thema’s van Survivalkamp, gamekamp, bushcraftkamp en nog veel meer. Bij Club Adventure mengen de expat kinderen dus gewoon met de kinderen uit Nederland. Onze ervaring en de ervaring van de ouders van expat kinderen is heel positief, dat juist de kinderen met hun leeftijdsgenoten uit Nederland samengaan.

expatkamp expatkamp expatkamp nederland expatkamp survival

Ervaringen uitwisselen tijdens expatkamp

Een expatkamp is erg waardevol voor Nederlandse kinderen die woonachtig zijn in het buitenland. Tijdens een expatkamp in Nederland bij Club Adventure kunnen de kinderen ervaringen delen met hun leeftijdsgenoten in Nederland. Ze kunnen lekker zichzelf zijn en de Nederlandse gewoontes weer oppakken. Denk bijvoorbeeld aan de boterham met hagelslag of pindakaas, een stroopwafel eten of een stuk fietsen. Ons kinderkamp is niet alleen maar voor expat kinderen er komen ook kinderen die woonachtig zijn in Nederland.

De Nederlandse taal en gewoontes

Je zit als expat kind vaak lange tijd in het buitenland en raakt gewend aan de taal en de cultuur van het land waar je verblijft. De Nederlandse taal kan best lastig zijn als je weer in Nederland bent. Het is daarom wel goed en leuk om op een ontspannen manier zonder verplichtingen met kinderen uit Nederland op te trekken en dan zal je zien hoe snel je weer gewend bent aan de taal en de Nederlandse gewoontes en zeker zo belangrijk de trends van de jeugd op dat moment oppakt.

Verschillende zomerkampen

Kijk voor een passend expatkamp in Nederland voor jouw zoon of dochter bij ons complete aanbod van vakanties. Een expatkamp boeken kan eenvoudig via het online boekingsformulier.

Wanneer je na het lezen van de site nog vragen, opmerkingen of tips hebt, neem dan contact met ons op voor meer informatie!

Hieronder de populairste vakantiekampen van deze zomer

10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 8.7
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2