• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Bushcraft kamp

Het Bushcraft kamp is voor echte stoere jongens en meiden die het leuk vinden om te overleven in de natuur. Gedurende het Bushcraft zomerkamp verblijf je op een basiskamp en trek je samen met de groep de natuur in. Zo leer je onder ander hoe je vuur maakt met een magnesium stick, hoe je water moet filteren en welke planten je kunt eten en welke niet!

Stoere activiteiten

Tijdens het Bushcraft kamp beleef je de gaafste avonturen, want het kinderkamp zit bomvol met avontuurlijke en spannende buiten activiteiten. We gaan als echte avonturiers door de bossen lopen tijdens de mega spannende reflectortocht. In ons avontuurlijke klimbos voel je je een echte Tarzan of Jane tijdens het boomklimmen. Of wat dacht je van een mountainbike tocht door de bossen? De dag sluiten we af bij het kampvuur, waar de spannendste verhalen verteld worden. Dit doen we onder het genot van zelf geroosterde marshmallows. Je hebt in ieder geval genoeg stoere verhalen te vertellen aan je ouders en vriendjes na een Bushcraft zomerkamp in de bossen.

bushcraft kamp survival Mountainbiken bushcraft kamp Bushcraft kamp tent maken

Bushcraft kamp vakantie: 4 of 7 dagen

Bij Club Adventure worden meerdere Bushcraft kampen georganiseerd voor kinderen van 1o t/m 13 jaar. Wil je meer informatie over de verschillende Bushcraft vakanties? Klik dan op een van onderstaande links.

Meer informatie?

Voor verdere vragen of extra informatie kan je altijd contact met ons opnemen. Het boeken van een Bushcraft kamp kan eenvoudig en snel via onze boekingspagina.

10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk deze pagina 9.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 4 dagen

Bekijk deze pagina 9.2