• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Escape Room – The old mine

Trotseer “The old mine” een gangenstelsel van 150 meter in combinatie met een Escape room!

Voorzien van helm, ga je met je team de vervallen goudmijn basis binnen via een wirwar aan gangen. In de gangen ga je op zoek naar codes en hints. Het gangenstelsel eindigt in een oude goudmijn, waar je codes moet kraken, geheime kamers moet zien te openen om uiteindelijk via de mijnschacht met de groep weer buiten te komen!

In het gangenstelsel staan jouw zintuigen op scherp en ga je op de tast en kruipend door de gangen heen op zoek naar de codes en hints. Tijdens deze spannende tocht kom je verschillende obstakels tegen die je moet trotseren van een smalle gang, gladde afdalingen en geheime gangen en dat alles in het donker….

Het gangenstelsel eindigt in een escape room, waar een zwak licht knippert. Met behulp van de codes, hints en goed speurwerk zal je vervolgens met je team de uitgang moet zien te vinden. Is het dan toch die deur? Of is er iets met die kist? De gangen zijn voorzien van escape-luiken en mocht het nodig zijn kan er direct licht gemaakt worden.

Voor deelnemers die het erg spannend vinden zijn er mijnlampjes beschikbaar. Enkele deelnemers van de groep gaan niet naar binnen via het gangenstelsel maar nemen direct plaats in de command-room.  Zij sturen via geheime aanwijzingen de groep in de escape room aan.

Hoe snel staan jullie weer buiten?

Ieder jaar wordt de Escape Room aangepast, zodat deze weer opnieuw door iedereen gespeeld kan worden!

    

Waarbij doe je deze activiteit?

Tijdens de vakantiekampen voor 8 t/m 10 jaar

Tijdens de zomerkampen voor 10 t/m 13 jaar

Bekijk onze andere uitdagende activiteiten!