• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Ga mee als begeleider vakantiekamp!

Aanmelden kamp begeleiding

Wie zoeken we als begeleider vakantiekamp?

Wij zijn op zoek naar mensen om onze vakanties enthousiast te begeleiden. Ben jij een teamplayer, heb jij affiniteit met kinderen en ben je enthousiast geworden? Dan ben jij degene die wij zoeken als vakantiekamp begeleider.

Je hebt de mogelijkheid om binnen Club Adventure als begeleider van de vakantiekampen door te groeien naar de rol van coördinator.

Wie is Club Adventure?

Club Adventure organiseert inmiddels al zo’n 30 jaar avontuurlijke vakanties voor kinderen in de leeftijd van 5 t/m 13 jaar. Deze vakanties worden georganiseerd op onze locaties in Oldebroek en Overasselt. Door het aanbieden van onvergetelijke, avontuurlijke en kwalitatieve vakanties onderscheiden wij ons van andere organisaties. Dit doen we middels heldere regels en een duidelijke structuur in een veilige en natuurlijke omgeving. Hier zijn begeleiders voor nodig, dus ga jij mee als kinderkamp begeleider?

begeleider zomerkamp zomerkamp begeleider begeleider zomerkamp

Begeleider vakantiekamp

Als vakantiekamp begeleider zorg je er samen met de andere vakantiekamp begeleiders voor dat kinderen een fantastische vakantie beleven. Je staat dicht bij de kinderen en bent tevens hun aanspreekpunt. Je begeleidt en verzorgt de kinderen gedurende de gehele vakantie: van knutselen met de kleinsten tot klimmen in het klimbos met de oudere kinderen.

Klik hier voor meer informatie over de functie van vakantiekamp begeleider en om je aan te melden!

Reisleider

Als reisleider ben je verantwoordelijk voor de uitvoer van een aantal van onze vakanties en het programma. Je zorgt dat de materialen op orde blijven en dat de programma’s goed voorbereid worden. Je houd toezicht op eventuele bijzonderheden en de medicatie en hebt dagelijks overleg met de coördinatoren over de voortgang van de jeugdvakanties. Als je meer ervaring hebt binnen Club Adventure dan kan je als reisleider aan de slag.

Klik hier voor meer informatie over de functie van reisleider.

Coördinator

De coördinator is het aanspreekpunt voor de ouders en het management van Club Adventure. Zij sturen het leiding team aan en hebben daarbij dagelijks overleg met de leiding over de kinderen en de voortgang. De coördinator is verantwoordelijk voor de organisatie van de verschillende vakanties op één van de locaties en heeft al vaker meegedraaid bij Club Adventure.

Klik hier voor meer informatie over de functie van coördinator.

Aanmelden kamp begeleiding