pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Over ons > Office manager aan het woord

Office manager aan het woord

In 2011 ben ik gestart als leiding op het toenmalige ‘rythm & dance kamp’. Mijn motivatie: kijken of ik op mijn plek zit in de vrije tijd sector. Na een weekje wist ik het zeker; dit is mijn ding. Tijdens mijn studie ben ik dus ook ieder jaar weer terug gekomen als leiding bij Club Adventure.

Tot daar in 2016 de vacature kwam voor verkoopmedewerkster op kantoor. Deze kans heb ik gekregen en met mijn positieve ervaring als reisleiding in mijn hoofd uiteraard ook met beide handen aangepakt. Inmiddels draag ik zorg voor het verwerken van de boekingen, programmaontwikkeling, de informatie naar de ouders, het reilen en zeilen van de vakantieweken en actief evalueren. Tijdens de jeugdvakanties ben ik verscheidene keren op de locatie te vinden om direct te kunnen schakelen en bijschaven waar nodig, maar vooral om de kinderen en de begeleiding te zien genieten. Zo zorgen we er met zijn alle voor dat alle kinderen een leuke, zorgeloze vakantie beleven.

Wij luisteren naar ouder en kind, we vragen hier ook naar tijdens vakanties waardoor we onszelf ieder jaar weer kunnen verbeteren. Ik vind het fantastisch dat ik mijn bijdrage mag leveren aan een professioneel bedrijf met kwalitatief goede vakanties. Een tevreden en gelukkige deelnemer én zijn of haar thuisfront, dat is wat telt!

Chantal

Chantal van Oorsouw, Office manager