Avontuurlijke en actieve jeugdvakanties

  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Over ons > Een leuke zomerbaan: ga mee als reisleiding! > Selectieprocedure

Selectieprocedure

Aanmelden

Ben jij enthousiast geworden en kijk je uit naar een leuke zomerbaan of stageplaats? Meld je dan aan via de volgende link: Het is niet meer mogelijk om jezelf aan te melden voor de zomer van 2019!

Vul het aanmeldingsformulier volledig in en geef ook duidelijk aan welke weken je beschikbaar bent en waar de voorkeur naar uit gaat.

Let op: mocht jij je aanmelden als reiscoördinator dan vragen wij ook om je CV up te loaden bij het aanmeldingsformulier!

Trainingsweekend (verplicht)

Iedereen die bij Club Adventure aan de slag wil gaan dient verplicht deel te nemen aan één van onze trainingsweekenden.

Afhankelijk van de gekozen functie zal je tijdens het trainingsweekend deelnemen aan diverse workshops en trainingen om je zo goed voor te bereiden op de werkzaamheden. Daarnaast zal er tijdens het trainingsweekend ook een persoonlijk kennismakingsgesprek met je plaats vinden.

Na ontvangst van jouw aanmeldingsformulier ontvang je van ons een uitnodiging voor het trainingsweekend.

Data trainingsweekenden 2019:

Zaterdag 16 maart t/m zondag 17 maart 2019 – locatie Overasselt

Zaterdag 18 mei t/m zondag 19 mei 2019 – locatie Overasselt

Zaterdag 1 juni t/m zondag 2 juni 2019 – locatie Overasselt

Planning
Na het succesvol afronden van het trainingsweekend zullen we je definitief in gaan plannen voor aankomende zomer. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw voorkeur en beschikbaarheid. Je ontvangt een bevestiging per mail met daarin de benodigde informatie; data, tijden, locatie, bagagelijst e.d.

Daarnaast ontvang je een mail met daarin de benodigde formulieren om bij ons aan de slag te gaan en een verzoek tot een elektronische aanvraag Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG). De kosten voor deze aanvraag zullen door ons worden vergoed.