pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Over ons > Coördinator aan het woord

Coördinator aan het woord

Deze zomer ben ik als coördinator te vinden op een van de locaties. Mijn passie is het begeleiden van kinderen en jongeren en daar krijg ik bij Club Adventure uitgebreid de kans voor.

Als coördinator wil ik me inzetten door er te zijn voor de kinderen, maar vooral ook voor de reisleiding. Ondersteuning voor de begeleiders is onmisbaar voor een geslaagd kamp en daar wil ik graag aan bijdragen. Samen met de reisleiding en de andere coördinatoren alle kinderen en jongeren een fantastische week bezorgen is mijn grootste doel. Ik wil dat iedereen terug kan kijken op een kamp om nooit te vergeten.

Je thuis voelen is volgens mij de belangrijkste voorwaarde om een leuke tijd te hebben. Daarom wil ik niet alleen zorgen voor leuke activiteiten, maar ook voor een gezellige groep waarin iedereen welkom is. Plezier staat bij mij voorop en daar is contact met mensen een groot deel van. Toffe activiteiten mogen natuurlijk ook niet ontbreken en gelukkig is iedereen daarvoor bij Club Adventure aan het goede adres.

Wat ik zo leuk vind aan het werken met kinderen is dat ze elke dag een beetje groeien. Letterlijk, maar bijvoorbeeld ook in zelfvertrouwen en in dingen die je op school leert, zie je kinderen elke dag een klein beetje groter worden. Ik studeer aan de Academische Lerarenopleiding Primair Onderwijs, wat betekent dat ik een studie Onderwijskunde combineer met de PABO. Hiervoor sta ik twee dagen per week met veel plezier als stagiaire voor de klas op een basisschool. In het weekend geef ik gymlessen en turnlessen bij de sportvereniging waar ik zelf altijd geturnd heb. Ik zie dus de hele week veel verschillende kinderen opgroeien.

Deze zomer mag ik een klein stukje van die groei meemaken tijdens de leukste tijd van het jaar: de vakantie! Daar kijk ik enorm naar uit en ik hoop je deze zomer te zien bij Club Adventure!

Marie-Claire van Busschbach

Marie-Claire van Busschbach

Andere mensen aan het woord

Algemeen directeur aan het woord

Bekijk deze pagina

Instructeur aan het woord

Bekijk deze pagina

Coördinator aan het woord

Bekijk deze pagina

Eigenaar aan het woord

Bekijk deze pagina