Avontuurlijke en actieve Jeugdvakanties

Club Adventure Jeugdvakanties > Kindervakanties 5 t/m 8 jaar > Leeftijd 5-8 jaar > Vakantiekamp zonder overnachting

Vakantiekamp zonder overnachting

Alle onze vakantiekampen in Nederland zijn ook te boeken als vakantiekamp zonder overnachting. Van maandag t/m vrijdag draai je dagelijks tussen 08.30u en 17.00u mee met het ochtend- en middagprogramma van één van onze vakantiekampen die wij aanbieden. Natuurlijk zorgen wij ook voor de lunch, drinken en tussendoortjes.

Mocht er voor een vakantiekamp zonder overnachting worden gekozen dan geldt er een korting van € 70,00 op de reissom van het gekozen vakantiekamp.

Aanbod vakantiekamp zonder overnachting 5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp
Animal Adventure

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Mocht er voor een vakantiekamp zonder overnachting worden gekozen dan draaien de kinderen van maandag t/m vrijdag dagelijks tussen 08.30 uur en 17.00 uur mee met het ochtend- en middagprogramma van het vakantiekamp.

Prijs

Prijs: korting van € 70,00 op de reissom van het gekozen vakantiekamp.
De prijs is excl. boekingskosten (€ 19,50 per reservering).

All-in concept

Een vakantieweek is volledig verzorgd; dit betekent dat de activiteiten, maaltijden (lunch, 4-uurtje), drinken en begeleiding bij de prijs zijn inbegrepen. Wij adviseren om € 5,- aan zakgeld mee te nemen voor een snoepje of kaartje voor thuis. Verder hoeven er geen kosten gemaakt te worden.

Daarnaast krijgen alle deelnemers een flitsend T-shirt cadeau en ontvangen aan het einde van de vakantieweek een leuk aandenken.

Kortingen

Vroegboek korting
Reserveert u een vakantiekamp vóór 31 maart 2018, dan zullen er geen boekingskosten in rekening worden gebracht. Boek dus snel een vakantie!

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u voor het 2e en elk opvolgende kind uit het gezin een korting van 5% op de reissom.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een groepskorting van 6% op de reissom per deelnemer aanbieden. Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2018. Je bent dan “Club Member 2018”.
Voordelen voor Club Member:
• € 12,00 extra korting bij het boeken van een 7-daage vakantie (€ 6,00 bij 4-daagse vakantie)
• € 6,00 zakgeld te goed voor elke deelnemer tijdens de vakantie (alleen in Nederland)

Recente Beoordelingen

7,5

Ervaring:


9 August 2016
9,1

Ervaring: De beoordeling is door Doris zelf opgesteld. Dus dit is haar ervaring en beeld

Opmerking: Meer activiteiten bij / op het water.


25 August 2015
9,0

Ervaring: Jill heeft een super leuke week gehad met veel verschillende activiteiten passend bij de leeftijd. Ze heeft lekker gegeten en volgens haarzelf lieve begeleiders gehad. De fruitbar nodigt uit tot het pakken van een stuk fruit en/of "snack" groente tussendoor. Top week!


4 August 2015

Meer Kindervakanties

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.5
5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 4 dagen

Bekijk dit kamp 8.5
5 t/m 8 jaar

Animal Adventure

Bekijk dit kamp 8.7