pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Kindervakanties 5 t/m 8 jaar > Animal Adventure 4 dagen

Animal Adventure 4 dagen

EEN ONTDEKKINGSREIS LANGS BIJZONDERE DIERSOORTEN!

Ben jij ook zo gek op dieren? Beleef dan samen diverse spannende en leerzame momenten tijdens het Animal Adventure kamp.

Activiteiten Animal Adventure – Dierenkamp

Wil je graag weten hoe sterk een mier is, hoe slakken aan hun huisje komen en of vliegende herten echt bestaan? Met onze vergrootglazen gaan we als echte biologen op pad om eens echt goed te kijken in de natuur. Na deze tocht zal je nooit meer bang zijn voor al die kriebelende diertjes, want zijn ze eigenlijk wel zo eng als ze eruitzien? Of zijn ze vooral nuttig? Leer alles over insecten tijdens de insectenspeurtocht! Maar we zijn nog lang niet uit gegriezeld. We maken kennis met amfibieën, reptielen en andere koudbloedige dieren. En als je durft, mag je zelfs een aantal dieren voeren. Lang niet iedereen durft wat jij gaat doen, stoer hoor! Tijdens ons bezoek aan het dierenpark sta je oog in oog met verschillende diersoorten uit alle werelddelen. Wat dacht je van een kameel uit Azië of een gekleurde papegaai uit Zuid-Amerika. We gaan samen met de dierenverzorger op pad en leren alles over het verzorgen van dieren. Op de jungle dag mag de apenkooi natuurlijk niet ontbreken. Niet in de gymzaal, maar in het grote bos waar je heerlijk kunt klimmen, klauteren en slingeren in de touwen en rennen over verschillende obstakels. Wie weet kom je nog wel echte jungle dieren tegen in het bos.

Het programma wordt afgewisseld met leuke sport- en spelactiviteiten en spannende bosspelen. In de avond spelen we bosspelen en neem je deel aan een leuke spelshow.

Het Animal Adventure is ook voor 7 dagen beschikbaar. Lees meer over Animal Adventure 7 dagen.

Highlights

- Bezoek aan dierenpark
- Reptielen bekijken
- Insectenspeurtocht
- Apenkooi

Prijs Animal Adventure 4 dagen

€ 399,- 4 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 9.1 Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij Animal Adventure uit ziet.

Programma
 08.00u  Opstaan
 08.30u  Ontbijt
 09.30u  Ochtendgymnastiek
 10.30u  Insectenspeurtocht
 11.30u  Dierenmanieren
 12.30u  Lunch
 13.30u  Apenkooi - klimmen en klauteren
 14.30u  Dierenbingo
 15.30u  Freek Vonk's mega dolle dierenquiz
 16.30u  Vrije tijd
 17.30u  Diner
 18.30u  Vrije tijd
 19.00u  Bosspelen
 20.00u  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma. Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Spelenkermis
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Overasselt - Groepsaccommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De accommodatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Kaartje Overasselt rijk van nijmegen

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers en slaapzalen voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Overasselt beschikken we ook over een 3,5 hectare eigen terrein. Het terrein is volledig omheind, wat een veilig gevoel geeft. Kinderen kunnen naar hartelust spelen, zonder het risico dat ze op een weg terecht komen.

Het terrein bestaat uit een grote kampvuurplaats met een podium, sportvelden en een speelbos met elementen (geschikt voor avond- en bosspelen). In de gezellige boskapel organiseren we een bonte avond en een kinderdisco. Veel activiteiten kunnen op eigen terrein gedaan worden want we beschikken oa. over een eigen klimbos, laag touwbanenparcours, klimmuur en een vaste boogschietbaan.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. Zo kunnen we gaan struinen en wandelen door de overweldigende natuur van het natuurreservaat. Een recreatieplas, speelboerderij, manege en grote speeltuin liggen ook op korte afstand van onze locatie.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Overasselt.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: woensdag om 16.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Overasselt
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
29 - zo 12 jul t/m wo 15 jul 2020 4 dagen Overasselt € 399.00 Te boeken
31 - zo 26 jul t/m wo 29 jul 2020 4 dagen Overasselt € 399.00 Te boeken
32 - zo 2 aug t/m wo 5 aug 2020 4 dagen Overasselt € 399.00 Te boeken
33 - zo 9 aug t/m wo 12 aug 2020 4 dagen Overasselt € 399.00 Te boeken
34 - zo 16 aug t/m wo 19 aug 2020 4 dagen Overasselt € 399.00 Te boeken

Laatste update 07-04-2020

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle vakantiekampen.

Vakantie verlengen

De kinderen die een 4-daagse vakantiekamp hebben geboekt draaien mee met programma van het 7-daagse vakantiekamp. Een vakantie van 4 dagen verlengen naar 7 dagen is altijd mogelijk. Ook tijdens de vakantie kan dit worden doorgegeven. U betaalt dan het verschil tussen het 7-daagse vakantiekamp en het 4-daagse vakantiekamp bij.

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom geen extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Wij bieden enkel als service nog wat extra mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het huren van een ruitercap (ponykamp) of de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder geen onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 20,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2020. Je bent dan “Club Member 2020”.

Voordelen voor Club Members:

€ 25,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 12,50 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Meer Kindervakanties

5 t/m 8 jaar

Outdoor Kids Camp 4 dagen

Bekijk dit kamp 8.7
5 t/m 8 jaar

Crea Kids Camp 4 dagen

Bekijk dit kamp
5 t/m 8 jaar

Vakantiekamp zonder overnachting

Bekijk dit kamp 8.5

Recente Beoordelingen

10

Ervaring: Onze dochter heeft genoten!

Opmerking: Onze dochter van 6 ging voor het eerst op kamp. Wij vonden 3 nachten wel genoeg maar onze dochter niet, vandaar verlengd tot een week. Genoeg structuur en gelukkig redelijk op tijd naar bed, dat heeft ervoor gezorgd dat ze fit genoeg was om er van te genieten. Voor een 6 jarige perfect in onze ogen. Volgend jaar wil ze twee weken.. maar dat kunnen wij niet aan hoor ;)


30 July 2019
9

Ervaring: Zeer goed geregeld.

Opmerking: Onze oudste dit jaar voor de 2e x op kamp, onze jongste van 7 voor het eerst.Ik Heb De indruk dat alles zzeer goed is georganiseerd, van het wegbrengen en ophalen tot het eten, van het contact met thuis tot de uitjes.


30 July 2019
10

Ervaring: Compleet verzorgd en vol plezier!

Opmerking: Van aankomst tot het ophaal moment, alles is goed geregeld. Warm en gezellig gevoel. Kids hebben genoten en wilde zelfs langer blijven! Volgend jaar gaan ze zeker nog een keer!


30 July 2019
10

Ervaring: Fantastisch zomerkamp!!!

Opmerking: Top jullie zomerkamp , zowel de Survival als de Animal Adventure. Ook met de enorme hitte wisten jullie het kamp op een veilige & verantwoorde manier draaiende te houden , extra complimenten. Tot volgend jaar weer!!!


30 July 2019
10

Ervaring: Onze dochter heeft het erg naar haar zin gehad en wil volgend jaar weer!

Opmerking: Aardige en professionele begeleiders die het kamp goed hebben aangepast aan de hete (40 graden) week. Prachtige en verzorgde locatie.


30 July 2019