Avontuurlijke en actieve Jeugdvakanties

Club Adventure Jeugdvakanties > Jongerenvakanties 13 t/m 16 jaar > Outdoor Lounge Camp

Outdoor Lounge Camp

DE PERFECTE BALANS TUSSEN ACTIVITEIT & ONTSPANNING

Ben jij toe aan een verdiende vakantie, wil je vette outdoor dingen doen, maar vooral ook genieten en op zijn tijd relaxen? Ben jij tussen de 13 en 16 jaar oud? Kom dan naar Nederlands vetste outdoor zomerkamp ooit, het Outdoor Lounge Camp!

lounge zomerkamp lounge jongerenkamp chill zomerkamp hottub zomerkamp

Locatie outdoor lounge camp

Wij beschikken over een luxe huis in de bossen van de Veluwe met een echt wow-effect! Met een podium, open keuken, ruim privé terras, mooie loungeplek, heerlijke hangmatten tussen de bomen en een echte hout gestookte hottub! Aan loungen zal het dus niet ontbreken.

Activiteiten outdoor lounge camp

Gaan we ook wat doen deze week?  Jazeker, we zitten zeker niet stil. Wij gaan een dagje naar Walibi Flevo, voor de beste achtbanen. Je gaat muziek mixen tijdens een dj-workshop met professioneel apparatuur (Pioneer) waarop ook bekende DJ’s hun muziek mixen. Je gaat je hoogtevrees (als je die hebt) overwinnen in het klimbos en in de klimbomen. En bij mooi weer pakken wij onze bodyboards en gaan wij richting strand. We maken lekkere hapjes en mixen alcohol vrije cocktails waarvan we heerlijk genieten in het lounge-gedeelte. Ook kan je in de vrije uurtjes Netlixen of een potje gamen. Of je maakt je eigen vlog over alles wat je die dag hebt meegemaakt.

Tijdens een gezellige pop quiz avond testen we onze muziekkennis. We strijden in teams tegen elkaar door vragen te beantwoorden, mee te zingen en uit te beelden. Er zal genoeg gelachen worden om leuke plaatjes, filmpjes en fragmenten. Welk team heeft de meeste muziekkennis? En wie is het snelst?

Kortom dit zomerkamp is Chill!!

Prijs Outdoor Lounge Camp: € 559,-

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Outdoor Lounge Camp uit ziet.

Programma
 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Hunting games in de bossen
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Food company (hapjes maken)
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Chillen in de hangmatten
 20:00 uur  Reflectortocht
 22:30 uur  Bedtijd

Locatie Oldebroek - Sparrenhuis

Tijdens deze vakantie verblijf je op de Veluwe net onder Zwolle prachtig gelegen in de bossen. Hier ligt het Sparrenhuis horende bij onze groepslocatie “Het Buitencentrum Oldebroek”. De accommodatie ligt op een groot stuk privéterrein in een natuurlijke omgeving met veel mogelijkheden voor buitenactiviteiten.

Omgeving Oldebroek kaartje 2

Sparrenhuis

Het Sparrenhuis is speciaal en exclusief voor het Outdoor Lounge Camp. Je overnacht in een luxe en sfeervol groepshuis met verschillende slaapkamers voorzien van stapelbedden met een lengte van 2 meter. De recreatiezaal bestaat uit een lounge set, fauteuils, comfortabele stoelen. Er is een podium en een open keuken die in barvorm is geplaatst. Er zijn ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen aanwezig.

Op het ruimte privé terras kan je lekker bijkomen in het terrasmeubilair, de heerlijke hangmatten tussen de bomen of in de hout gestookte hottub.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Oldebroek beschikken we over een privéterrein van 23 hectare met een volleybalveld, basketbalveld en heerlijk groot bos voor allerlei gebruik. Op het eigen activiteitenterrein beschikken we o.a. over een oerhut met kampvuurplaats, een eigen klimbos en klimbomen.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. De ligging van de locatie is al prachtig. We zijn omringd door bossen en liggen midden in een mooi en beschermd natuurgebied. Een heerlijke wandeling over het natuurpad brengt ons langs verschillende beleefpunten, waaronder een heide uitkijkpost. Ook lopen er diverse ATB-routes door de bossen.

Klik hier voor meer informatie en foto's van het Sparrenhuis.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Oldebroek
Broekeroordsweg 9
8095 RM 't Loo Oldebroek
Tel: 0900-9201

De beschikbare vakanties gaan allemaal door!

Week Aantal dagen Locatie Beschikbaarheid
28 - zo 8 jul t/m za 14 jul 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken
29 - zo 15 jul t/m za 21 jul 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken
30 - zo 22 jul t/m za 28 jul 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken
33 - zo 12 aug t/m za 18 aug 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken
34 - zo 19 aug t/m za 25 aug 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken

Laatste update 14-11-2018

Prijs

Prijs: € 559,-
De prijs is excl. boekingskosten (€ 19,50 per reservering).

All-in concept

Een vakantieweek is volledig verzorgd; dit betekent dat de activiteiten, maaltijden (ontbijt, lunch, 4-uurtje, diner), drinken, overnachtingen en begeleiding bij de prijs zijn inbegrepen. Wij adviseren om € 5,- aan zakgeld mee te nemen voor een snoepje of kaartje voor thuis. Verder hoeven er geen kosten gemaakt te worden.

Daarnaast ontvangen alle deelnemers een coole gadget.

Kortingen

Vroegboek korting
Reserveert u een vakantiekamp vóór 31 maart 2018, dan zullen er geen boekingskosten in rekening worden gebracht. Boek dus snel een vakantie!

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u voor het 2e en elk opvolgende kind uit het gezin een korting van 5% op de reissom.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een groepskorting van 6% op de reissom per deelnemer aanbieden. Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2018. Je bent dan “Club Member 2018”.
Voordelen voor Club Member:
• € 12,00 extra korting bij het boeken van een 7-daage vakantie (€ 6,00 bij 4-daagse vakantie)
• € 6,00 zakgeld te goed voor elke deelnemer tijdens de vakantie (alleen in Nederland)

Een gevarieerd en avontuurlijk programma met actieve sporten.

Naast een actief programma is er ook ruimte voor ontspanning en relaxen. Zo kun je lekker bijkomen in het lounge gedeelte, chillen in de hangmatten en de leukste verhalen vertellen aan je leeftijdsgenoten.

Kenmerken

- 24-uurs begeleiding
- Begeleiding 1 op 15
- Populaire sporten
- Uitdaging
- Ontspanning
- Chillen

Klik hier voor meer algemene informatie voor ouders.

Hoeveel kinderen gaan er mee op een vakantiekamp?

Dat verschilt natuurlijk per week en per vakantiekamp. Maar gemiddeld nemen er tussen de 10 en 15 kinderen per week deel aan een vakantiekamp. Voor de survivalkampen ligt dit tussen de 15 en 20 kinderen.

Mijn kind gaat alleen op kamp. Zijn er meerdere kinderen die alleen gaan?

Ja, er zijn genoeg kinderen die zich alleen inschrijven voor een kamp. Met de groeps- en kamerindeling zal hier ook rekening mee worden houden. Wij starten onze vakantieweek ook met kennismakingsspelen om zo de eerste contacten te laten leggen.

Hoeveel begeleiders gaan er mee op vakantiekamp?

5 t/m 8 jaar: 2 begeleiders op 10 kinderen (4-ogen beleid) 8 t/m 10 jaar: 2 begeleiders op 10 kinderen (4-ogen beleid) 10 t/m 13 jaar: 2 begeleiders op 15 kinderen (4-ogen beleid) 13 t/m 16 jaar: 1 begeleider op 15 kinderen

Wat is de achtergrond van de begeleiders?

De kampleiding bestaat uit een ideale mix van mensen, variërend van specialisten uit het beroepsleven (buitensportinstructeurs), de vaste coördinatoren op de locaties tot aan de begeleiders met een pedagogische achtergrond.Alle begeleiders die bij Club Adventure werken, hebben een verplichte training doorlopen, zijn gescreend en zijn allen in bezit van een VOG (verklaring omtrent het gedrag) afgegeven door de Nederlandse overheid.

Hoe laat gaan de kinderen slapen?

Tijdens een kindervakantieweek zijn de bedtijden afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. 5 t/m 8 jaar: bedtijd rond 20.00 uur 8 t/m 10 jaar: bedtijd rond 21.00 uur 10 t/m 13 jaar: bedtijd rond 21.30 uur 13 t/m 16 jaar: bedtijd rond 22.30 uur

Slapen jongens en meisjes gescheiden?

De kinderen slapen in kleine groepjes met leeftijdsgenootjes bij elkaar. Jongens en meisjes slapen apart.

Wat krijgen de kinderen te eten op vakantiekamp?

Er worden per dag tenminste drie maaltijden geserveerd aan deelnemers en begeleiders, waaronder tenminste één warme maaltijd. De maaltijden zijn dusdanig samengesteld dat deze gevarieerd, lekker en voedzaam zijn. Het eten van groenten en fruit wordt gestimuleerd en is dan ook altijd voorhanden.

Houden jullie rekening met bijzondere maaltijden?

Ten aanzien van het eten wordt er rekening gehouden met diëten, allergieën, geloofsovertuigingen en met wat kinderen echt niet lusten. Er kan altijd voor een alternatief worden gezorgd. Eventuele bijzonderheden kunnen op het boekingsformulier worden aangegeven.

Recente Beoordelingen

10,0

Ervaring: Onze zoon heeft een geweldige week gehad met super coole activiteiten en net zo'n leuk team. Groot succes en zeker voor herhaling vatbaar!


23 August 2018
8,7

Ervaring: Mooie locatie en zeer vriendelijke begeleiding.


22 August 2018
8,4

Ervaring: Britt heeft het de hele week weer super naar haar zin gehad. Walibi was top.

Opmerking: In informatie heb ik flink moeten zoeken naar starttijd en eindtijd/ophaaltijd. Dit zou duidelijker gecommuniceerd kunnen worden.


22 August 2018

Meer Jongerenvakanties

13 t/m 16 jaar

Survival Ardennen

Bekijk dit kamp 8.2