Avontuurlijke en actieve jeugdvakanties

  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Wakeboard Camp

Wakeboard Camp

ACTIE OP EN ROND HET WATER!

Heb jij zin in een vakantie vol actie op en rond het water? Kies dan voor het spectaculaire Wakeboard kamp waarbij je je géén minuut zult vervelen!

Programma Wakeboard kamp

Deze week leer je wakeboarden of waterskiën op een kabelskibaan van wel 834 meter lang. Elke dag gaan we één dagdeel naar de teleskibaan waar we onder begeleiding van professionele instructeurs les krijgen in wakeboarden/waterskiën. Je start met een introductie waarbij je al snel gaat oefenen met rondes maken op de teleskibaan. Je leert bochten te maken, te draaien, een slalom te maken tot uiteindelijk een spectaculaire sprong met het board.

Wakeboard kamp en meer

Om bij te komen van alle inspanning volgt er ook een relaxte middag op het strand waar je lekker kunt gaan peddelen op een supboard (Stand Up Paddle) en een balletje kunt trappen of hooghouden  tijdens het beach-toernooi.

Het programma wordt afgewisseld met leuke buitensportactiviteiten. Zo ga je een uitdagend touwbanenparcours tussen de bomen bedwingen en bouw je een zelfgemaakt vlot om het water mee op te gaan. Tactiek, behendigheid en snelheid komt naar boven tijdens de Robinson games met o.a. een parcours over verschillende obstakels.

In de vrije uurtjes kan je meedoen aan diverse sporten, zoals voetbal, hockey, volleybal en softbal. Maar ook spelen we gezellige (bord)spellen met elkaar of ga je lekker relaxen met een mooi boek. Ook ‘s avonds is er van alles te beleven. We bakken marshmallows boven het kampvuur, spelen outdoor games in het bos en genieten van muziek en leuke spelshows.

Bij het Wakeboard Camp is zwemdiploma A en B verplicht!

Prijs Wakeboard Camp

€ 589,- 7 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Wakeboard Camp uit ziet.

Programma
 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Wakeboarden op de teleskibaan
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Beach-toernooi / SUP Paddling
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Kampvuur
 21:30 uur  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Entertainment
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Overasselt - Groepsaccommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De accommodatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Kaartje Overasselt rijk van nijmegen

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers en slaapzalen voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Overasselt beschikken we ook over een 3,5 hectare eigen terrein. Het terrein is volledig omheind, wat een veilig gevoel geeft. Kinderen kunnen naar hartelust spelen, zonder het risico dat ze op een weg terecht komen.

Het terrein bestaat uit een grote kampvuurplaats met een podium, sportvelden en een speelbos met elementen (geschikt voor avond- en bosspelen). In de gezellige boskapel organiseren we een bonte avond en een kinderdisco. Veel activiteiten kunnen op eigen terrein gedaan worden want we beschikken oa. over een eigen klimbos, laag touwbanenparcours, klimmuur en een vaste boogschietbaan.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. Zo kunnen we gaan struinen en wandelen door de overweldigende natuur van het natuurreservaat. Een recreatieplas, speelboerderij, manege en grote speeltuin liggen ook op korte afstand van onze locatie.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Overasselt.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Overasselt
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
30 - zo 21 jul t/m za 27 jul 2019 7 dagen Overasselt € 589.00 Niet meer te boeken
31 - zo 28 jul t/m za 3 aug 2019 7 dagen Overasselt € 589.00 Niet meer te boeken
32 - zo 4 aug t/m za 10 aug 2019 7 dagen Overasselt € 589.00 Niet meer te boeken
33 - zo 11 aug t/m za 17 aug 2019 7 dagen Overasselt € 589.00 Niet meer te boeken
34 - zo 18 aug t/m za 24 aug 2019 7 dagen Overasselt € 589.00 Niet meer te boeken

Laatste update 17-09-2019

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle vakantiekampen.

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom geen extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Wij bieden enkel als service nog wat extra mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het afsluiten van een verzekering of het huren van een ruitercap (ponykamp).

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder geen onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 15,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2019. Je bent dan “Club Member 2019”.

Voordelen voor Club Members:

  • € 20,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 10,00 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
  • € 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Recente Beoordelingen

9

Ervaring: Geweldig

Opmerking: Goed verdeeld programma, dwz voldoende gewake board en voldoende andere activiteiten. Leuke en spontane begeleiders Eten was prima.


29 August 2019
8

Ervaring: Heel leuk!

Opmerking: Voor mij als ouder: 100% vertrouwen dat onze zoon in goede handen was die week. Heel leuk dat jullie ons regelmatig op de hoogte hielden met een dagboek en foto's. Kinderen zijn goed bezig gehouden. Voor onze zoon: Koen was zeer enthousiast en heft een hele leuke week gehad, wil volgend jaar weer.


22 August 2019
9,1

Ervaring: Tijn ging alleen en voor de 1ste keer naar Club Adventure. De 2edag belde hij naar huis met één vraag: Pap kan je kijken of er nog plek is volgend jaar? Zo JA dan graag boeken. Ik zie je zaterdag....

Opmerking: Ik ben als ouder zeer positief over de (bege)leiding, de duidelijke regels, het geboden programma. De enthousiaste manier zoals ons kind na een week kamp terug kwam spreekt boekdelen. (Nee ik heb geen aandelen :-))


22 August 2016

Meer Jeugdvakanties

10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Overasselt 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.5
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.4
10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.4