Avontuurlijke en actieve Jeugdvakanties

Club Adventure Jeugdvakanties > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Treasure Hunt

Treasure Hunt

BELEEF EEN MYSTERIEUS AVONTUUR!

Je logeert met je leeftijdsgenoten deze hele week in de houten lodges in de bossen van Oldebroek, waar zich een echt avontuur gaat afspelen.

fantasiekamp vakamtiekamp zomerkamp film zomerkamp

Programma Treasure Hunt Zomerkamp

De bekende archeoloog Dr. Gronsson die 100 jaar geleden leefde heeft zijn gehele leven gezocht naar de verloren diamanten schat in de bossen van Oldebroek. Nu heeft zijn achterkleinzoon een notitieboekje gevonden met verschillende aantekeningen erin. Hij gaat zelf nu de jacht naar de schat  voorzetten, maar hij kan dit niet alleen en heeft daarbij hulp nodig.  Daarom stelt hij een “Treasure hunt team” samen waar jij deel van kan uitmaken! Deze hele week logeer jij met je onderzoeksteam in de bos lodges in Oldebroek. In dit prachtige houten onderkomen in de natuur slapen en eten we samen en houden wij onze bijeenkomsten bij het kampvuur. We gaan op ontdekkingstocht aan de hand van mysterieuze tekens en aanwijzingen. We kruipen door gangen en moeten ontsnappen uit een oude goudmijn. We krijgen mysterieuze aanwijzingen binnen via een walkie talkie en gaan op ontdekkingstocht in de bossen op zoek naar de diamanten.

Maar pas op! want als we op de verkeerde plekken komen, kunnen wij per ongeluk historische figuren bevrijden die naar onze tijd zijn toegekomen. Dan staat er plots een Ridder met harnas en zwaard voor je die van alles wil weten of een rover die toch echt vindt dat wij moeten stoppen met zoeken. Sommigen zijn best aardig, maar zijn deze gekke personen uit het verleden wel echt zo aardig en hebben ze wel goede bedoelingen? Of schuilt er meer achter deze schat…

Wij leren ons te verdedigen tegen deze figuren! Daarom gaan we aan de slag met wapens uit de oudheid en leer je goed om te gaan met pijl en boog en beheers je straks slagtechnieken met een zwaard tijdens de zwaardvecht workshop. Natuurlijk pakken we het ook wat moderner aan en gaan we de bossen in met onze laserguns. Minstens zo belangrijk is om ons ongezien te verplaatsen en daarom gaan we ons hoog door de bomen bewegen via het klimbosparcours.

Het programma wordt afgewisseld met de leukste outdoor activiteiten. Met dit kamp beleef je een fantasie avontuur en lijkt het soms net of je in een film bent beland.

Kom jij dit Treasure hunt team versterken?

Prijs Treasure Hunt: € 529,-

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij Treasure Hunt uit ziet.

Programma
 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Ontdekkingstocht
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Escape room
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Kampvuur avond
 21:30 uur  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Entertainment
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Oldebroek - Bos lodges

Een prachtig basic verblijf midden in de natuur van de Veluwse bossen net onder Zwolle. Hier liggen onze houten bos lodges horende bij onze groepslocatie “Het Buitencentrum Oldebroek”.

Omgeving Oldebroek kaartje 2

Bos lodges

De bos lodges is een volledig uit hout opgetrokken verblijfslocatie in de bossen van Oldebroek. Deze bestaat uit 36 slaapplaatsen in 4-persoons slaapkamers (houten stapelbedden) verdeeld over drie slaaplodges. Er is een heerlijke ruime recreatie lodge van 90 m2 aanwezig voorzien van houtkachel, open keuken en een overdekt terras. Daarnaast beschikt de locatie over luxe prive sanitair (4 toiletten en 4 douches) en een eigen kampvuurplaats.

De houten bos lodges zijn speciaal en exclusief voor het Treasure Hunt.

Deze accommodatie is in aanbouw en wordt eind april 2018 splinter nieuw opgeleverd!

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Oldebroek beschikken we over een privéterrein van 23 hectare met een volleybalveld, basketbalveld en heerlijk groot bos voor allerlei gebruik. Op het eigen activiteitenterrein beschikken we o.a. over een vuurtent met kampvuurplaats, een eigen klimbos en klimbomen.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. De ligging van de locatie is al prachtig. We zijn omringd door bossen en liggen midden in een mooi en beschermd natuurgebied. Een heerlijke wandeling over het natuurpad brengt ons langs verschillende beleefpunten, waaronder een heide uitkijkpost. Ook lopen er diverse ATB-routes door de bossen.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de Bos lodges

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Mocht er voor een vakantiekamp zonder overnachting worden gekozen dan draaien de kinderen van maandag t/m vrijdag dagelijks tussen 08.30 uur en 17.00 uur mee met het ochtend- en middagprogramma van het vakantiekamp.

Adres

Het Buitencentrum Oldebroek
Broekeroordsweg 9
8095 RM 't Loo Oldebroek
Tel: 0900-9201

De beschikbare vakanties gaan allemaal door!

Week Aantal dagen Locatie Beschikbaarheid
28 - zo 8 jul t/m za 14 jul 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken
29 - zo 15 jul t/m za 21 jul 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken
30 - zo 22 jul t/m za 28 jul 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken
31 - zo 29 jul t/m za 4 aug 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken
32 - zo 5 aug t/m za 11 aug 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken
33 - zo 12 aug t/m za 18 aug 2018 7 dagen Oldebroek Niet meer te boeken

Laatste update 14-11-2018

Prijs

Prijs: € 529,-
De prijs is excl. boekingskosten (€ 19,50 per reservering).

Mocht er voor een vakantiekamp zonder overnachting worden gekozen dan geldt er een korting van € 70,00 op de reissom.

All-in concept

Een vakantieweek is volledig verzorgd; dit betekent dat de activiteiten, maaltijden (ontbijt, lunch, 4-uurtje, diner), drinken, overnachtingen en begeleiding bij de prijs zijn inbegrepen. Wij adviseren om € 5,- aan zakgeld mee te nemen voor een snoepje of kaartje voor thuis. Verder hoeven er geen kosten gemaakt te worden.

Daarnaast krijgen alle deelnemers een flitsend T-shirt cadeau en ontvangen aan het einde van de vakantieweek een leuk aandenken.

Kortingen

Vroegboek korting
Reserveert u een vakantiekamp vóór 31 maart 2018, dan zullen er geen boekingskosten in rekening worden gebracht. Boek dus snel een vakantie!

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u voor het 2e en elk opvolgende kind uit het gezin een korting van 5% op de reissom.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een groepskorting van 6% op de reissom per deelnemer aanbieden. Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2018. Je bent dan “Club Member 2018”.
Voordelen voor Club Member:
• € 12,00 extra korting bij het boeken van een 7-daage vakantie (€ 6,00 bij 4-daagse vakantie)
• € 6,00 zakgeld te goed voor elke deelnemer tijdens de vakantie (alleen in Nederland)

Je gaat zelfstandig op zomerkamp om er samen met leeftijdsgenoten een uitdagende en gezellige week van te maken.

De programma’s zijn afgestemd op het leeftijdsniveau. Er is ruimte voor eigen invulling van het programma tijdens de keuzeonderdelen en ook heb je regelmatig vrije tijd.

Tijdens de activiteiten zal je veel samenwerken als groep of stimuleer je elkaar om grensverleggende onderdelen te overwinnen.

Kenmerken

- 24-uurs begeleiding (met nachtelijk toezicht)
- 2 begeleiders op 15 kinderen (4-ogen beleid)
- Dagboek en fotoalbum: volg de avonturen van uw kind
- Regelmatig contact met het thuisfront
- Grensverleggende activiteiten
- Uitdaging
- Samenwerken
- Vrije tijd momenten

Klik hier voor meer algemene informatie voor ouders.

Mijn kind gaat alleen op kamp. Zijn er meerdere kinderen die alleen gaan?

Ja, er zijn genoeg kinderen die zich alleen inschrijven voor een kamp. Met de groeps- en kamerindeling zal hier ook rekening mee worden houden. Wij starten onze vakantieweek ook met kennismakingsspelen om zo de eerste contacten te laten leggen.

Hoeveel begeleiders gaan er mee op vakantiekamp?

5 t/m 8 jaar: 2 begeleiders op 10 kinderen (4-ogen beleid) 8 t/m 10 jaar: 2 begeleiders op 10 kinderen (4-ogen beleid) 10 t/m 13 jaar: 2 begeleiders op 15 kinderen (4-ogen beleid) 13 t/m 16 jaar: 1 begeleider op 15 kinderen

Wat is de achtergrond van de begeleiders?

De kampleiding bestaat uit een ideale mix van mensen, variërend van specialisten uit het beroepsleven (buitensportinstructeurs), de vaste coördinatoren op de locaties tot aan de begeleiders met een pedagogische achtergrond.Alle begeleiders die bij Club Adventure werken, hebben een verplichte training doorlopen, zijn gescreend en zijn allen in bezit van een VOG (verklaring omtrent het gedrag) afgegeven door de Nederlandse overheid.

Hoe laat gaan de kinderen slapen?

Tijdens een kindervakantieweek zijn de bedtijden afhankelijk van de leeftijd van de kinderen. 5 t/m 8 jaar: bedtijd rond 20.00 uur 8 t/m 10 jaar: bedtijd rond 21.00 uur 10 t/m 13 jaar: bedtijd rond 21.30 uur 13 t/m 16 jaar: bedtijd rond 22.30 uur

Slapen jongens en meisjes gescheiden?

De kinderen slapen in kleine groepjes met leeftijdsgenootjes bij elkaar. Jongens en meisjes slapen apart.

Wat krijgen de kinderen te eten op vakantiekamp?

Er worden per dag tenminste drie maaltijden geserveerd aan deelnemers en begeleiders, waaronder tenminste één warme maaltijd. De maaltijden zijn dusdanig samengesteld dat deze gevarieerd, lekker en voedzaam zijn. Het eten van groenten en fruit wordt gestimuleerd en is dan ook altijd voorhanden.

Houden jullie rekening met bijzondere maaltijden?

Ten aanzien van het eten wordt er rekening gehouden met diëten, allergieën, geloofsovertuigingen en met wat kinderen echt niet lusten. Er kan altijd voor een alternatief worden gezorgd. Eventuele bijzonderheden kunnen op het boekingsformulier worden aangegeven.

Recente Beoordelingen

9,0

Ervaring: Wat een strakke en enthousiaste organisatie . ook heel attent naar ouders toe bij halen en brengen


9 August 2018
8,1

Ervaring: Ik vroeg nadat hij op kamp geweest was aan mijn zoon volgend jaar toch maar weer met ons mee zon zee strand vakantie en hij keek me aan alsof ik niet goed was en wil volgend jaar weer op kamp

Opmerking: Ik had mijn zoon post gestuurd helaas heeft hij dat niet gehad ??


8 August 2018

Meer Jeugdvakanties

10 t/m 13 jaar

Grijze Jager kamp

Bekijk dit kamp 8.4
10 t/m 13 jaar

Forest Village Camp

Bekijk dit kamp 8.2
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Kamp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.3