Avontuurlijke en actieve jeugdvakanties

  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Survival Ardennen

Survival Ardennen

OP SURVIVAL IN DE ARDENNEN?

Op survival in de Ardennen? Op de meest spectaculaire plek ooit? Die plek hebben wij gevonden! Ons tentenkamp staat opgebouwd onderaan de bosrijke vallei waar de rivier ‘de Bocq’ stroomt. Tussen Namen en Dinant vind je een decor van groene berghellingen, een verlaten spoorrails, donkere spoortunnels en een oud stationnetje.

Programma Survivalkamp Ardennen

Verleg je grenzen tijdens het Challenge Parcours met een uitdagend touwbanenparcours op hoogte tussen de bomen. Beklim een indrukwekkende ladder van 5 meter hoog. Tijdens de avonturentocht zal je als team goed moeten samenwerken om hindernissen zoals de touwslinger en touwnetten te overwinnen. Bouw samen aan een brug over het water om droog aan de overkant te komen. We sluiten af met een spannende grotopdracht.

Leef je uit tijdens de Water Games vanaf een eiland in de Maas. In teams ga je de strijd met elkaar aan op een zelfgemaakt vlot, in een kano of een raft. Het winnende team wordt na afloop uiteraard op gepaste wijze gehuldigd. Aansluitend kan er lekker gezwommen worden.

Een bezoek aan een steengroeve zal zeker niet ontbreken. Hier gaan we klimmen tegen de rotswanden en abseilen vanaf een plek met prachtig uitzicht. Bij de Via Ferrata (de “ijzeren weg”) is een route uitgezet met staalkabels die in de rotsen zijn vastgezet. Een mooie en uitdagende route. Wat zeker niet zal ontbreken is het boogschieten, slacklinen en het Bushcraft vuurspel.

In de vrije uurtjes kan er bij het tentenkamp deelgenomen worden aan leuke en gezellige sport- en spelactiviteiten. Ook in de avonduren is er van alles te beleven zoals kampvuur en een spannende avondtocht.

Prijs Survival Ardennen

€ 699,- 7 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 9.1 Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Survival Ardennen uit ziet.

Programma
 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  High Challenges
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Avonturentocht
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 20:00 uur  Bushcraft vuurspel
 21:30 uur  Bedtijd

Locatie Purnode (Ardennen) - Tentenkamp

Speciaal voor het survivalkamp in de Belgische Ardennen gebruiken wij een tentenkamp in de afgelegen, bosrijke vallei aan het riviertje “de Bocq”. De vallei wordt gekenmerkt door een decor van groene berghellingen, overgroeide spoorrails en donkere spoortunnels en is gelegen tussen Namen en Dinant.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Tentenkamp

Je overnacht in een schitterend tentenkamp in de bossen. De 6-persoons tenten staan op vlonders, er is een verwarmde recreatie- / eettent, een ingerichte kooktent en een grote kampvuurplaats. Bij het tentenkamp staat een toiletgebouw. Verder kan er gebruik gemaakt worden van het ruime en schone sanitair van de nabij gelegen camping.

Terrein en omgeving

Het tentenkamp is de ideale uitvalbasis voor verschillende activiteiten. Zo bevinden er zich op het terrein een touwbanenparcours, een jacobsladder en een boogschietbaan. Andere activiteiten zijn weer op loopafstand van het tentenkamp, waaronder de steengroeve, het eiland aan de Maas en de bivaklocatie.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Ardennen.

Vervoer

Het vervoer met een luxe touringcar is bij de prijs inbegrepen. Uiteraard staat de reis van en naar de Ardennen ook onder begeleiding. Club Adventure biedt veilig en comfortabel vervoer met ervaren chauffeurs die zorgen voor een veilige busreis.

Het touringcarbedrijf waarmee Club Adventure samenwerkt beschikt over een bus keurmerk. Hiermee bent u verzekerd van een werkwijze volgens de strenge regels van Stichting Keurmerk Touringcarbedrijf, ervaren chauffeurs die over de juiste diploma’s beschikken, het naleven van de rij- en rusttijden, een touringcar die voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid en comfort.

Tijden

Vertrek: zondag om 12.30 uur
Terugkomst: zaterdag om 13.30 uur

Op- en uitstapplaats touringcar

Het Buitencentrum Overasselt
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
30 - zo 19 jul t/m za 25 jul 2020 7 dagen Purnode (Belgie) € 699.00 Te boeken
31 - zo 26 jul t/m za 1 aug 2020 7 dagen Purnode (Belgie) € 699.00 Te boeken
32 - zo 2 aug t/m za 8 aug 2020 7 dagen Purnode (Belgie) € 699.00 Te boeken
33 - zo 9 aug t/m za 15 aug 2020 7 dagen Purnode (Belgie) € 699.00 Te boeken

Laatste update 12-11-2019

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle vakantiekampen.

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom geen extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Wij bieden enkel als service nog wat extra mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het huren van een ruitercap (ponykamp) of de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder geen onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 20,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2020. Je bent dan “Club Member 2020”.

Voordelen voor Club Members:

€ 25,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 12,50 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Recente Beoordelingen

8,0

Ervaring: Veel leuke aktiviteieten


29 July 2018
9,3

Ervaring: Gideon: Heel leuk kamp, variërend programma, veel uitdaging. ouders: professionele begeleiding, goed georganiseerd, goed dat de gsm van de kinderen in bewaring wordt gegeven.


26 July 2018
7,9

Ervaring: Guus heeft heel veel plezier gehad.

Opmerking: Het mes van mijn zoon is ingenomen. Daarna is de leiding dit kwijtgeraakt. Graag zouden we dit terugontvangen.


27 August 2017

Meer Jeugdvakanties

10 t/m 13 jaar

Grijze Jager kamp

Bekijk dit kamp 8.6
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.5
10 t/m 13 jaar

Bushcraft Lodge Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.4