pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Jeugdvakanties 10 t/m 13 jaar > Codekamp – Game Editie 7 dagen

Codekamp – Game Editie 7 dagen

BOUW JE EIGEN GAME!

Leer op het Codekamp je eigen coole spel ontwerpen en ontwikkel echte programmeer skills!

Programmeren op Codekamp

In een speciaal ingerichte programmeer ruimte ben je ongeveer 3 uur per dag te vinden. Hier staan de laptops klaar en leren de begeleiders jou en jouw (nieuwe) vriendjes en vriendinnetjes alles over programmeren. Je leert bestaande games nabouwen en hoe je deze kunt verbeteren met het programma Bomberbot Create. De mogelijkheden zijn oneindig!

Aan het eind van de week heb je jouw eigen coole game ontworpen. Uiteraard is er ook tijd om de games van je kampgenootjes te spelen. En op de laatste dag van het vakantiekamp laat je je nieuwe game zien aan jouw ouders/verzorgers. Maar ook na het kamp kun je blijven spelen en verder programmeren. Hoe cool is dat!

Verder ga je kennismaken met onze innovatieve mini robotjes die je gaat programmeren door middel van kleuren, lijnen en basis programmeertaal. Ook staat er een spelcomputer opgesteld waarop je tussendoor leuke games kan spelen.

Klik hier voor het Codekamp van 4 dagen
Klik hier voor het Codekamp voor de leeftijdsgroep 8 t/m 10 jaar.

Activiteiten

Op het Codekamp zit je niet alleen achter de computer maar ga je ook leuke en uitdagende buitenactiviteiten ondernemen. Zo gaan we het avontuur tegemoet in het Klimbos en bedwingen hindernissen op hoogte. Trotseer als echte codekraker onze Escape Room waarbij je gaat kruipen door gangen en geheime kamers moet zien te openen om weer buiten te komen. We spelen het spectaculaire Outdoor Laser Game waarbij we elkaars VIP’s (Very Important People) proberen te ontdekken en uit te schakelen. Tijdens de Hunting game ga je net als in een videospel in de bossen op zoek naar je tegenstander. Dit doe je met pijl en boog met speciaal aangepaste pijlen met bollen en een masker ter bescherming van het gezicht.

In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten op het terrein. Wil je liever chillen, lezen in een mooi boek of het gewoon even rustig aan doen? Dat kan ook. Ook in de avonduren is er van alles te beleven. Zo bakken we marshmallows boven het kampvuur, is er een foodtruckfestival, spelen we outdoor games in het bos en is er volop entertainment met muziek en leuke spelshows.

Samenwerking met Bomberbot

Bomberbot organiseert sinds 2017 Codekampen in de schoolvakanties door heel Nederland. Deze zomer vinden de Codekampen plaats op de unieke locatie van Club Adventure waardoor het Codekamp nóg spectaculairder is geworden. Met het eigen programma Bomberbot Create ontwerp en programmeer je de coolste games. Al meer dan 2000 kinderen leerden programmeren op een Codekamp van Bomberbot. Klik hier voor meer informatie over de Bomberbot Codekampen.

 

 

Highlights

- Game ontwerpen
- Programmeren
- Bestaande games nabouwen
- Mini robotjes programmeren
- Outdoor Laser game
- Hunting game
- Klimbos
- Escape Room

Prijs Codekamp – Game Editie 7 dagen

€ 599,- 7 dagen Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 9.1 Bekijk de recenties op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Codekamp uit ziet.

Programma
 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Programmeerworkshop
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Escape Room
 15:00 uur  Outdoor Laser game
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Bosspelen
 21:30 uur  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Foodtruckfestival
- Spelshow
- Filmavond

Locatie Overasselt - Groepsaccommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De accommodatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Kaartje Overasselt rijk van nijmegen

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers en slaapzalen voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Overasselt beschikken we ook over een 3,5 hectare eigen terrein. Het terrein is volledig omheind, wat een veilig gevoel geeft. Kinderen kunnen naar hartelust spelen, zonder het risico dat ze op een weg terecht komen.

Het terrein bestaat uit een grote kampvuurplaats met een podium, sportvelden en een speelbos met elementen (geschikt voor avond- en bosspelen). In de gezellige boskapel organiseren we een bonte avond en een kinderdisco. Veel activiteiten kunnen op eigen terrein gedaan worden want we beschikken oa. over een eigen klimbos, laag touwbanenparcours, klimmuur en een vaste boogschietbaan.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. Zo kunnen we gaan struinen en wandelen door de overweldigende natuur van het natuurreservaat. Een recreatieplas, speelboerderij, manege en grote speeltuin liggen ook op korte afstand van onze locatie.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Overasselt.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden. Kinderen die met het openbaar vervoer komen, kunnen – na overleg met de organisatie – van het dichtstbijzijnde treinstation of bushalte worden opgehaald.

Tijden

Start vakantieweek: zondag om 14.00 uur
Einde vakantiekweek: zaterdag om 11.00 uur

Adres

Het Buitencentrum Overasselt
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
29 - zo 12 jul t/m za 18 jul 2020 7 dagen Overasselt € 599.00 Te boeken
31 - zo 26 jul t/m za 1 aug 2020 7 dagen Overasselt € 599.00 Te boeken
32 - zo 2 aug t/m za 8 aug 2020 7 dagen Overasselt € 599.00 Te boeken
33 - zo 9 aug t/m za 15 aug 2020 7 dagen Overasselt € 599.00 Te boeken
34 - zo 16 aug t/m za 22 aug 2020 7 dagen Overasselt € 599.00 Te boeken

Laatste update 07-04-2020

Bekijk hier de beschikbaarheid van alle vakantiekampen.

Heldere prijzen

Wij streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat wij doen en dat zie je terug in onze prijzen. Bij ons betaald u naast de reissom geen extra boekingskosten, administratiekosten of andere verplichte toeslagen.

Wij bieden enkel als service nog wat extra mogelijkheden aan, zoals bijvoorbeeld het huren van een ruitercap (ponykamp) of de mogelijkheid om te betalen in termijnen.

Naast een beetje zakgeld voor een extraatje zijn er verder geen onverwachte kosten.

Gezinskorting
Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een vakantiekamp boeken, krijgt u een korting van € 20,00 op de reissom per deelnemer.

Groepskorting
Wanneer u 5 deelnemers of meer wilt aanmelden, kunnen wij een korting op de reissom per deelnemer aanbieden.

5 t/m 7 deelnemers: 7% korting op de reissom per deelnemer
8 t/m 10 deelnemers: 10% korting op de reissom per deelnemer
Meer dan 11 deelnemers: 15% korting op de reissom per deelnemer

Neem voor het boeken contact met ons op voor de kortingscode.

Club Member
Ben je al eens vaker met Club Adventure op vakantie geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een vakantie voor 2020. Je bent dan “Club Member 2020”.

Voordelen voor Club Members:

€ 25,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daags vakantiekamp / € 12,50 korting bij het boeken van een 4-daags vakantiekamp
€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een vakantiekamp in Nederland

Hieronder vindt u meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. U ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar u als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als uw zoon en/of dochter mee gaat op een vakantiekamp.

- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het vakantiekamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Reisdocumenten
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Meer Jeugdvakanties

10 t/m 13 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.4
10 t/m 13 jaar

Adventure & Fun

Bekijk dit kamp
10 t/m 13 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.5