pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Informatie over zomerkampen en het Coronavirus

Informatie over zomerkampen en het Coronavirus

Mocht u een zomerkamp geboekt hebben, of voornemens zijn om een zomerkamp te boeken, kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft n.a.v. het Coronavirus. Middels deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiteraard staan wij u ook graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

Club Adventure houdt zich aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door de overheid en het RIVM. Wij staan in voor de veiligheid van onze deelnemers en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten.

Update: 17 mei 2020

Kan ik gerust een zomerkamp boeken?

U kunt zonder financieel risico een zomerkamp bij ons boeken. Club Adventure is aangesloten bij SGR en biedt hiermee financiële zekerheid.

Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een noodverordening vanuit de overheid waardoor de zomerkampen niet door kunnen gaan bieden wij een voucher aan waarmee voor volgend jaar een zomerkamp geboekt kan worden. Deze voucher is gegarandeerd door de SGR waarmee de reissom veiliggesteld is.

Bekijk hier het SGR lidmaatschap van Club Adventure.

SGR keurmerken

Gaan de zomerkampen door?

Onze zomerkampen in Nederland in de leeftijdscategorie t/m 13 jaar gaan door. Nu blijkt dat kinderen een marginale rol spelen bij verspreiding van het coronavirus is er voldoende vertrouwen in het verantwoord organiseren van zomerkampen.

Daarnaast zijn per 1 juli groepen in onze accommodaties weer toegestaan en mogen de gemeenschappelijke wc’s en douches gebruikt worden.

Veilig op vakantie in eigen land

Vakanties naar het buitenland zitten er zeer waarschijnlijk niet in en dat merken wij ook aan de run aan boekingen voor onze zomerkampen in Nederland.
Voor onze zomerkampen in Nederland beschikken wij over eigen accommodaties waar wij een veilig omgevingsklimaat voor de kinderen creëren.

Nemen jullie wel extra maatregelen tijdens de zomerkampen?

De veiligheid van kinderen staat voorop tijdens de zomerkampen. Wij stellen ons zelf hoge eisen en zullen dan ook, zeker als de situatie daar om vraagt, extra voorzorgsmaatregelen treffen tijdens de zomerkampen:

  • Ouders en begeleiders bewaren 1.5 meter afstand tot elkaar.
  • Aangescherpte beheers- en hygiënemaatregelen.
  • Deelnemers en begeleiders die ziekteverschijnselen vertonen verlenen wij géén toegang tot onze accommodaties.
  • Wij staan in nauw contact met de huisartsenpraktijken nabij onze accommodaties.