pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Informatie over zomerkampen en het Covid-19 virus

Informatie over zomerkampen en het Covid-19 virus

Update: 23 juli 2020 – 10.15u

De zomerkampen draaien volop deze zomer

De zomerkampen bij Club Adventure in Nederland voor de jeugd t/m 13 jaar zijn deze zomer in volle gang bezig! Wij merken een enorme behoefte om op zomerkamp te gaan en er is een ware run ontstaan op onze vakantiekampen. Dit betekent dat al onze vakantiekampen een vertrekgarantie hebben. Maar ook dat er al heel wat vakanties zijn volgeboekt. Wacht dus niet te lang met het boeken van jouw vakantiekamp. Lees hieronder onze Corona maatregelen en hoe wij daar mee omgaan.

Zomerkampen en Covid-19

Mocht u een zomerkamp geboekt hebben, of voornemens zijn om een zomerkamp te boeken, kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft n.a.v. het Covid-19 virus. Middels deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiteraard staan wij u ook graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

Club Adventure houdt zich aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door de overheid en het RIVM. Wij staan in voor de veiligheid van onze deelnemers en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Voor wat betreft het programma kan zo goed als alles (95%) doorgaan. Een enkel programma onderdeel is gewijzigd of hebben wij laten vervallen.

We hebben inmiddels enkele zomerkamp weken erop zitten en die zijn allemaal volledig veilig en zonder enige problemen verlopen.

Kan ik gerust een zomerkamp boeken?

U kunt zonder financieel risico een zomerkamp bij ons boeken. Club Adventure is aangesloten bij SGR en biedt hiermee financiële zekerheid.

Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een noodverordening vanuit de overheid waardoor de zomerkampen niet door kunnen gaan, dan bieden wij een voucher aan waarmee voor volgend jaar een zomerkamp geboekt kan worden. Deze voucher is gegarandeerd door de SGR waarmee de reissom veiliggesteld is.

Bekijk hier het SGR lidmaatschap van Club Adventure.

SGR keurmerken

Nemen jullie wel extra maatregelen tijdens de zomerkampen?

De veiligheid van kinderen en onze begeleiders staat voorop tijdens de zomerkampen. Wij werken met een protocol waarmee we inhoud geven aan het verantwoord organiseren van zomerkampen waarbij we rekening houden met het Covid-19 virus. Het protocol beschrijft de maatregelen en gezondheidsadviezen binnen Club Adventure om de veiligheid van kinderen en begeleiders te waarborgen.

Onderstaande uitgangspunten zijn de basis voor het protocol:

 Kinderen mogen deelnemen aan het zomerkamp, tenzij ze klachten hebben.

   Binnen een kampbubbel kunnen kinderen binnen en buiten samen spelen, eten en slapen.

   Kinderen hoeven onderling en tot de begeleiding géén afstand te houden. Leiding wel tot elkaar.

   We hanteren verschillende aankomst- en vertrektijden.

   Tijdens de zomerkampen gelden aanvullende hygiëne maatregelen.

  Er zijn extra momenten om uit te rusten tijdens de zomerkampen.

   We houden het veilig, maar vooral ook leuk!

 

Mocht je een zomerkamp geboekt hebben, dan ontvang je een week vooraf uitgebreide informatie per mail met daarin een link naar het protocol. Mocht je vooraf al vragen hebben over het protocol neem dan gerust contact met ons op.