pornjk.com tube600.com xpornplease.com redtube.social porn600.me porn800.me watchfreepornsex.com tube300.me
  • Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop
Club Adventure Jeugdvakanties > Informatie over kinderkampen en het Covid-19 virus

Informatie over kinderkampen en het Covid-19 virus

Update: 30 augustus 2020 – 20.30u

Herfstkampen gaan door!

De herfstkampen gaan door aankomende herfstvakantie. In overleg en samenwerking met het ministerie van VWS, het RIVM en de veiligheidsregio’s mogen de vakantiekampen ook deze herfst doorgaan als daar wordt gewerkt met het protocol vakantiekampen. Dit betekent dat kinderen tot 13 jaar geen afstand hoeven te houden tot elkaar en ook niet tot de begeleiding. De begeleiding onderling houdt wel afstand tot elkaar. Meer informatie over het COVID-19 virus en onze kinderkampen volgt hieronder.

Geslaagde en veilige zomerkampen gedraaid afgelopen zomer

Gedurende afgelopen zomervakantie hebben wij volledig bezette kinderkampen gedraaid in Nederland voor de jeugd t/m 13 jaar. De door de veiligheidsregio’s en het RIVM goedgekeurde protocollen waren goed werkbaar en zijn maar op een enkel punt wat bijgesteld in de loop van de zomer. Al onze deelnemers en medewerkers zijn klachtenvrij de zomermaanden doorgekomen en dat geeft ons het vertrouwen dat onze maatregelen en protocollen goed werken en onze kinderkampen COVID-19 proof zijn ook voor de herfstkampen!

Kinderkampen en Covid-19

Mocht u een vakantiekamp bij ons geboekt hebben, of voornemens te zijn om een vakantiekamp te boeken, dan kunnen wij ons voorstellen dat u vragen heeft n.a.v. het Covid-19 virus. Via deze deze pagina houden wij u op de hoogte van de ontwikkelingen. Uiteraard staan wij u ook graag te woord om eventuele vragen te beantwoorden.

Club Adventure houdt zich aan de richtlijnen die zijn uitgegeven door de overheid en het RIVM. Wij staan in voor de veiligheid van onze deelnemers en medewerkers en houden de ontwikkelingen nauwlettend in de gaten. Voor wat betreft het programma kan zo goed als alles (95%) doorgaan. Een enkel programma onderdeel is gewijzigd of hebben wij laten vervallen.

Kan ik gerust een kinderkamp boeken?

U kunt zonder financieel risico een kinderkamp bij ons boeken. Club Adventure is aangesloten bij SGR en biedt hiermee financiële zekerheid.

Mocht er onverhoopt toch sprake zijn van een noodverordening vanuit de overheid waardoor de kinderkampen niet door kunnen gaan, dan bieden wij een voucher aan waarmee tot een jaar een kinderkamp geboekt kan worden. Deze voucher is gegarandeerd door de SGR waarmee de reissom veiliggesteld is. Heeft u de voucher niet gebruikt na een jaar, dan ontvangt u de reissom terug.

Bekijk hier het SGR lidmaatschap van Club Adventure.

SGR keurmerken

Nemen jullie wel extra maatregelen tijdens de kinderkampen?

De veiligheid van kinderen en onze begeleiders staat voorop tijdens de kinderkampen. Wij werken met een protocol waarmee we inhoud geven aan het verantwoord organiseren van vakantiekampen, waarbij we rekening houden met het Covid-19 virus. Het protocol beschrijft de maatregelen en gezondheidsadviezen binnen Club Adventure om de veiligheid van kinderen en begeleiders te waarborgen.

Onderstaande uitgangspunten zijn de basis voor het protocol:

 Kinderen mogen deelnemen aan het vakantiekamp, tenzij ze klachten hebben.

   Binnen een kampbubbel kunnen kinderen binnen en buiten samen spelen, eten en slapen.

   Kinderen hoeven onderling en tot de begeleiding géén afstand te houden. Leiding wel tot elkaar.

   We hanteren verschillende aankomst- en vertrektijden.

   Tijdens de vakantiekampen gelden aanvullende hygiëne maatregelen.

  Er zijn extra momenten om uit te rusten tijdens de kinderkampen.

   We houden het veilig, maar vooral ook leuk!

 

Mocht je een vakantiekamp geboekt hebben, dan ontvang je een week vooraf uitgebreide informatie per mail met daarin een link naar het protocol. Mocht je vooraf al vragen hebben over het protocol neem dan gerust contact met ons op.