• Avontuurlijk
  • Natuurlijk
  • Veiligheid voorop

Crea Kids Camp 7 dagen

VOOR DE ECHTE CREATIEVELING!

Vind jij het ook zo leuk om creatief bezig te zijn? Kom dan naar het Crea Kids Camp!

Activiteiten Crea Kids Zomerkamp

Op alle vlakken kan jij je creatief uitleven. Zo hebben we een fashion & beauty dag, waarbij je helemaal los kan gaan op je zelfgemaakte kleding. Ga je mee met de modetrend van deze zomer (kleurrijk, zomers en fris), of maak jij jouw kleding geheel naar jouw eigen idee?

We verven onze eigen tassen waarbij we de populaire Tie Dye technieken gebruiken. We voorzien de tassen van de mooiste kleurtjes en gaan met de lijmpistolen in de weer om sieraden te maken. Creatief nagels lakken en make-up kunnen natuurlijk niet ontbreken deze week. Als de outfit compleet is houden we een modeshow om de mooie creaties te showen!

Tijdens de “Club Cake Cup” duiken wij de keuken in en gaan wij een heerlijke High Tea voorbereiden.  Dat wordt natuurlijk lachen gieren en brullen, want de mixers gaan draaien, het meel vliegt in het rond en de slagroomspuiten mogen fijngeknepen worden. Wie maakt de mooiste cup cakes? Geeft onze chef jou de meeste punten tijdens de “Club Cake Cup”? Natuurlijk gaan we al het lekkers dat gemaakt is ook presenteren en proeven. Samen met de lekkerste smaken thee en verse sapjes wordt dat alleen maar genieten.

Op de kunstmiddag gaan we in de weer met verf, kwasten en schildersezels om de mooiste schilderijen op het doek te krijgen. Naast schilderen ga je ook experimenteren met allerlei andere materialen, zoals aluminiumdraad, zand en nog veel meer. Zo ontstaan de gekste creaties en mooiste kunstwerken.

Tegenwoordig zie je het overal, een leuk T-shirt met een grappige tekst of een mooi design erop! Hoe cool zou het zijn om deze zelf te maken? Dit gaan we doen tijdens de workshop Monotype Design! Je leert meer over ontwerpen en maakt een eigen ontwerp of logo waarmee we een T-shirt bedrukken met de monotype druktechniek. Iedereen loopt naar buiten met een heus eigen ontworpen en gedrukt T-shirt.

Create your own day! Deze dag is volledig voor jou. Op deze dag krijg je verschillende voorstellen, maar kies je uiteindelijk zelf wat je gaat doen. Ga je een spiegel of een fotolijstje versieren? Ontwerp je een mooi opbergdoosje of maak je af waar je op het begin van de vakantie aan begonnen was? Het kan allemaal!

Het programma wordt afgewisseld met leuke buitenactiviteiten. Kruip door oude gangenstelsels, klim in het klimbos en ontdek nog veel meer. In de vrije uurtjes kan je deelnemen aan diverse sport- en spelactiviteiten op het terrein. Wil je liever chillen, lezen in een mooi boek of het gewoon even rustig aan doen? Dat kan ook.

Ook in de avonduren is er van alles te beleven. Zo bakken we marshmallows boven het kampvuur, doen we mee met een spelshow, spelen we outdoor games in het bos en is er volop entertainment met muziek.

Het Crea Kids Camp is ook te boeken als zomerkamp 4 dagen en dagkamp 5 dagen.

Highlights

- Sieraden maken
- Schilderen
- Tie Dye
- Monotype design
- Outdoor games
- Club cake cup

Prijs Crea Kids Camp 7 dagen

€ 729,- Boek vakantie
Kinderen en ouders beoordelen onze jeugdvakanties met een: 9.0 Bekijk de recensies op klantenvertellen.nl

Voorbeeld dagprogramma

Hieronder zie je een voorbeeld zoals een dag er bij het Crea Kids Camp uit ziet.

Programma
 08:00 uur  Opstaan
 08:30 uur  Ontbijt
 09:30 uur  Kunstdag - schilderen
 12:30 uur  Lunch
 13:30 uur  Nagels stylen en make-up
 16:30 uur  Vrije tijd
 17:30 uur  Diner
 18:30 uur  Vrije tijd
 19:00 uur  Filmavond
 21:00 uur  Bedtijd

Algemeen programma

Naast de hoofdactiviteiten (highlights) horende bij het vakantiekamp hanteren we ook een algemeen programma.
Deze activiteiten zijn speciaal geselecteerd voor kinderen en zorgen voor vermaak in de ‘vrije’ uurtjes of avonduren. Het zijn dus activiteiten die echt leven onder de kinderen en heel erg populair zijn.

Voorbeelden:
- Kennismakingsspelen
- Bosspelen (o.a. outdoor game cards)
- Sport- en spelactiviteiten
- Keuze onderdelen (bordspelletjes, boekje lezen e.d.)
- Kampvuur met marshmallows
- Filmavond

Locatie Overasselt - Groepsaccommodatie

Tijdens deze vakantie verblijf je op een unieke locatie, prachtig gelegen te midden van het uitgestrekte Natuurreservaat “De Hatertse & Overasseltse Vennen”. Hier ligt onze ruime groepsaccommodatie “Het Buitencentrum Overasselt”. De accommodatie ligt ten zuidwesten van Nijmegen en is volledig omringd door bos, heide- en vennengebied.

Kaartje Overasselt rijk van nijmegen

Groepsaccommodatie

Je overnacht in een sfeervolle groepsaccommodatie met verschillende slaapkamers en slaapzalen voorzien van stapelbedden. De accommodatie bestaat verder uit diverse recreatiezalen, een horecakeuken met eetzaal, ruime en verzorgde sanitaire voorzieningen en een centrale verzamelplaats met overkapping.

Terrein en omgeving

Op onze locatie in Overasselt beschikken we ook over een 3,5 hectare eigen terrein. Het terrein is volledig omheind, wat een veilig gevoel geeft. Kinderen kunnen naar hartelust spelen, zonder het risico dat ze op een weg terecht komen.

Het terrein bestaat uit een grote kampvuurplaats met een podium, sportvelden en een speelbos met elementen (geschikt voor avond- en bosspelen). In de gezellige boskapel organiseren we een bonte avond en een kinderdisco. Veel activiteiten kunnen op eigen terrein gedaan worden want we beschikken oa. over een eigen klimbos, laag touwbanenparcours, klimmuur en een vaste boogschietbaan.

Buiten ons terrein is er in de omgeving ook van alles te beleven. Zo kunnen we gaan struinen en wandelen door de overweldigende natuur van het natuurreservaat. Een recreatieplas, speelboerderij, manege en grote speeltuin liggen ook op korte afstand van onze locatie.

Klik hier voor meer informatie en foto's van de locatie Overasselt.

Vervoer

Vervoer van deelnemers naar het vakantiekamp dient zelf geregeld te worden.

Tijden

Wij hanteren diverse aankomst- en vertrektijden. Een week voorafgaand aan de vakantie ontvang je een mail met het tijdvak waarin jullie verwacht worden.

Tijdvak 1: aankomst zondag om 13.30 uur; vertrek zaterdag om 11.00 uur.
Tijdvak 2: aankomst zondag om 15.00 uur; vertrek zaterdag om 12.00 uur.

Adres

Het Buitencentrum Overasselt
Sint Walrickweg 9
6611 KG Overasselt

Data en prijzen Crea Kids Camp 7 dagen - zondag t/m zaterdag

Week Aantal dagen Locatie Prijs Beschikbaarheid
28 - zo 7 jul t/m za 13 jul 2024 7 dagen Overasselt € 729.00 Te boeken
30 - zo 21 jul t/m za 27 jul 2024 7 dagen Overasselt € 729.00 Te boeken
31 - zo 28 jul t/m za 3 aug 2024 7 dagen Overasselt € 729.00 Te boeken
32 - zo 4 aug t/m za 10 aug 2024 7 dagen Overasselt € 729.00 Te boeken
33 - zo 11 aug t/m za 17 aug 2024 7 dagen Overasselt € 729.00 Te boeken
34 - zo 18 aug t/m za 24 aug 2024 7 dagen Overasselt € 729.00 Te boeken

Laatste update 20-04-2024

Heldere prijzen

We streven er naar om volledig transparant te zijn in alles wat we doen en dat zie je terug in onze prijzen.

Naast de reissom rekenen we alleen een bijdrage van € 5,00 per persoon per boeking welke we afdragen aan het Stichting Garantiefonds Reisgelden (SGR). Hiermee bieden we financiële zekerheid. Zo is de reissom veiliggesteld bij financieel onvermogen.

Alle kinderen krijgen een zakgeldkaart (bij de prijs inbegrepen) voor het kopen van een snoepje of kleinigheidje in ons "winkeltje":

€ 6,00 zakgeld tegoed tijdens een 7-daagse zomerkamp
€ 3,00 zakgeld tegoed tijdens een 4-daagse zomerkamp – bij het verlengen van een zomerkamp volgt nog eens € 3,00 zakgeld tegoed

Gezinskorting

Wanneer er meerdere kinderen uit één gezin een zomerkamp boeken, ontvang je een korting van:

€ 35,00 op de reissom per deelnemer - zomerkamp 7 dagen
€ 20,00 op de reissom per deelnemer - zomerkamp 4 dagen

Club Member

Ben je al eens vaker met Club Adventure op zomerkamp geweest, dan ontvang je van ons een kortingscode. Voer deze code in bij het boeken van een zomerkamp voor 2024. Je bent dan “Club Member 2024”.

Voordelen voor Club Members:

€ 40,00 korting op de reissom bij het boeken van een 7-daagse zomerkamp
€ 30,00 korting op de reissom bij het boeken van een 4-daagse zomerkamp

Hieronder vind je meer belangrijke informatie voor ouders / verzorgers. Je ziet praktische informatie over een aantal onderwerpen waar je als ouders / verzorgers mee te maken krijgt als jouw zoon en/of dochter mee gaat op een zomerkamp.

- Bagagelijst zomerkampen 2024
- Vertrekgarantie
- Vervoer en tijden
- Begeleiding
- Tijdens het zomerkamp
- Extra mogelijkheden
- Verzekeringen
- Betaling
- Keurmerken
- Duurzaam en sociaal
- Veelgestelde vragen

Meer Kindervakanties

8 t/m 10 jaar

Sports & Adventure

Bekijk dit kamp
8 t/m 10 jaar

Survivalkamp Nederland 7 dagen

Bekijk dit kamp 9.2
8 t/m 10 jaar

Game & Reality Camp 7 dagen

Bekijk dit kamp 8.7

Recente Beoordelingen

8

Ervaring: Bijna alles was heel leuk!

Opmerking: Heel veel leuke activiteiten gedaan (crea girls kamp).


21 August 2023
10

Ervaring: Geweldig!

Opmerking: Fijn ontvangst, veel leuke en bekwame begeleiding. Lokatie ziet er keurig uit, mooie omgeving, eten prima in orde. Hier laat je je kind zeker met vol vertrouwen achter! De app waarin alle avonturen met foto’s dagelijks werden gedeeld was een fijne manier om op de hoogte te blijven. Mijn dochter heeft enorm genoten, nu nog even wennen met 4 dagen. Maar volgende zomer komt ze zeker een hele week!


1 August 2023
10

Ervaring: Sally heeft de week geweldig genoten!

Opmerking: De leidsters waren leuk, de activiteiten, een dagelijkse update, gezond en lekker eten, veel buiten, kortom: Sally wil volgend jaar weer!


31 July 2023
10

Ervaring: Kids vonden t weer super dit jaar

Opmerking: Onze twee kinderen gaan al voor t vierde en derde jaar op club adventure kamp. Zij hebben een week vol leuke activiteiten en wij ouders hebben ook een week vakantie. Iedereen blij. Het is fantastisch verzorgd door leuke, kundige jonge begeleiders. Volgend jaar weer. Misschien zelfs twee weken voor de jongste, die niet kan kiezen welk kamp. :-)


31 August 2021
8

Ervaring: Super leuk.

Opmerking: Mijn dochter vond het heel spannend. Ze was nooit eerder op kamp geweest. Al snel had ze het naar haar zin. Ze heeft zich geen minuut verveeld Leuke meiden en leuke activiteiten. Voor herhaling vatbaar.


27 August 2021
8

Ervaring: Ik vond het hartstikke leuk en heb veel plezier gehad.

Opmerking: Het was een leuke groep bij de crea girls en ik had 2 lieve leidsters Kayla en Franciska. We hebben veel leuke dingen gedaan alleen schrok ik heel erg van het brandalarm dat afging. Ik wil graag nog een keer terugkomen en dan bij adventure en fun. Het klimbos vond ik het leukste. Groetjes Pien


22 August 2021
8

Ervaring: Leuk kamp, goeie ontvangst, mooie locatie en prima clubapp

Opmerking: De activiteiten waren leuk en de begeleiding goed. Leuk dat ouders via de clubapp op de hoogte werden gehouden. Verhaaltjes leuk om te lezen, wel werden sommige namen van de deelnemers veel genoemd en anderen helemaal niet. Beter dat dat een beetje verdeeld wordt. Hartelijke ontvangst met brengen en ophalen.


20 August 2021
10

Ervaring: Kinderen hadden topweek

Opmerking: Professioneel, veilig, kidsproof en goede service


14 August 2021
10

Ervaring: Al voor het 4e jaar fantastisch!

Opmerking: Wederom fantastisch!


7 August 2021
8

Ervaring: Gezellige, enthousiaste leiding

Opmerking: Mijn dochter heeft erg genoten van alle spelletjes & liedjes. De band met de leiding was erg goed.


15 October 2020
10

Ervaring: Het is op en top verzorgd!

Opmerking: Dit was onze eerste ervaring met club adventure. En de eerste keer dat onze jongste op kamp ging. Onze zoon (11) ging op game en reality kamp en onze dochter (9) op crea girl kamp. Alles is werkelijk uitmuntend verzorgd. Communicatie, bereikbaarheid, verslag, foto’s. Verzorging, catering en aandacht voor de kinderen! De activiteiten zijn afwisselend, leuk en professioneel opgezet. 1 puntje van aandacht! Onze kinderen vonden het beiden 1 dag te lang. Het is toch minder goed slapen en na verlenging was het een volle week. Tot volgend jaar!


13 August 2020
10

Ervaring: Super leuk!

Opmerking: Gevarieerde week en fijne begeleiding!


11 August 2020
8

Ervaring: Prima georganiseerde club

Opmerking: Leuke mensen die aan alles denken. Hygiëne, veiligheid. Leuk gevarieerd programma


4 August 2020
10

Ervaring: Superleuk

Opmerking: Ik heb eem hele leuke vakantieweek gehad met leuke leiding en heb leuke activiteiten gedaan


4 August 2020
8

Ervaring: Leuk

Opmerking: Mijn dochter heeft een topweek gehad en heeft het al over volgende jaar


4 August 2020
8

Ervaring: Ik vond het heel leuk en de kinderen waren ook aardig

Opmerking: Onze dochter van 10 jaar heeft deel genomen aan het Crea Kamp. Ze vond het een leuk programma.


3 August 2020
10

Ervaring: Geweldige vakantieweek, professionele organisatie

Opmerking: Onze dochter had een geweldige week in Oldebroek. Het programma zit vol met leuke binnen- en buitenactiviteiten. De begeleiding is erg goed én gezellig. Met een heimweemoment halverwege de week is heel goed omgegaan, waardoor onze dochter uiteindelijk de hele week met veel plezier is gebleven.


29 July 2020
10

Ervaring: Alles tot in perfectie geregeld

Opmerking: Mijn dochter heeft een super week gehad. De leiding was goed. Alles netjes geregeld, duidelijke informatie en goede leeftijdsgroep samen.


21 August 2019
9

Ervaring: Een fijne week voor onze dochter!

Opmerking: Onze dochter van bijna 9 is een week naar Crea Girls kamp geweest. In de eerste instantie zou zij 4 dagen gaan, maar zij had het zo naar haar zin dat ze een week gebleven is. De organisatie is prima, de leiding is lief, het eten is uitstekend en de activiteiten zijn leuk en afwisselend. Er zijn vriendinnen gemaakt en gelukkig waren de meeste meisjes in de groep alleen gekomen. Omdat wij dit jaar maar kort op vakantie kunnen, vinden wij dit een mooie aanvulling op de zomervakantie. Maar ze vond het zo leuk dat we niet uitsluiten dat ze volgend jaar weer gaat.


21 August 2019
10

Ervaring: Mijn dochter (net 9 jaar oud) vond het geweldig!

Opmerking: Voor ons was dit de 1e keer zomerkamp. Spannend! Hoe gaat dat lopen? Ze is pas 9. Wordt het echt zo leuk als beloofd? Nou, dat was het. Creatieve activiteiten (Girls crea kamp), maar ook spelletjes, ochtendgymnastiek, toneel, klimmen, etc. Ontzettend lieve leidsters die echt voor haar zorgden als ze het even moeilijk had. Eigenlijk zou ze 4 dagen gaan. Dat werden er 7! Ideaal dat je kan verlengen, op aangeven van je kind zelf. Voor mij als ouder was het super dat ze iedere dag even mocht bellen. En: via de app kregen we iedere ochtend een verslag met foto’s van de vorige dag. Ideaal. Volgend jaar wil m’n dochter weer!


13 August 2019
10

Ervaring: Leuk

Opmerking: Leuk


9 August 2019
10

Ervaring: Leuk

Opmerking: Goede organisatie, leuke kampen


8 August 2019
8

Ervaring: Geen zorgen over het achterlaten van mijn kind van 8

Opmerking: Het is mogelijk om met de leiding te bellen en te chatten. Ik werd op de hoogte gehouden van de dagelijkse activiteiten.


3 August 2019
9

Ervaring: Top kamp voor onze dochter

Opmerking: Goed ingespeeld op het warme weer en terugkoppeling hierover naar de ouders. Leuke activiteiten, onze dochter heeft genoten!


30 July 2019
10,0

Ervaring:


31 August 2018
9,0

Ervaring: Dit was voor het eerst dat wij Suzanne op kamp hebben gedaan (met toestemming en overleg van haar) en wij zijn zeer tevreden. Het is er goed verzorgd, lieve leiding en vooral gaf het voor ons als ouder een goed gevoel om haar daar te laten. SUzanne heeft genoten. Ze vond het super, ze heeft zoveel gedaan, gezien, lol gehad. lekkere soep had ze gegeten, vertelde ze ons :-). Wij raden jullie aan. Dank voor de goede, lieve en leuke week. Namens, Suzanne Robijn en haar ouders. Lieve groeten, Thijs en Eva Robijn


22 August 2018
10,0

Ervaring: Girls creakamp is een erg leuk kamp! Elise kwam gister thuis met een tas vol knutsels en zelgemaakte en versierde lekkernijen. Ze bleef maar verhalen vertellen, dansjes laten zien, laten zien hoe je moet haken etc. Ze weet nu al zeker dat ze volgend jaar weer wil, dat zegt genoeg. Bij aankomst en vertrek merkte ik ook dat het een fijn kamp was en goede organisatie. Complimenten aan de leiding en drie coördinatoren. Ook erg bedankt voor het dagboek en de foto,s waarop ik een stralende en genietende Elise zag.


19 August 2018
10,0

Ervaring: Lieke heeft een zeer leuke week gehad. Er was volop afwisseling in het programma die goed gevuld was met toffe activiteiten. Ze heeft goed gegeten en zelfs de aardappelpuree geproefd. De leiding vond ze erg lief. Voor de thuisblijvers was het erg fijn om op de site de avonturen die de meiden hadden meegemaakt te kunnen lezen.

Opmerking: De site waarop je de verhalen en de foto's kunt bekijken werkt op een pc prima. Helaas zijn op de mobiele versie (telefoon, tablet) de foto's in de huidige dia viewer minder goed zichtbaar.


14 August 2018
8,3

Ervaring: Dochterlief heeft enorm genoten van de verschillende activiteiten en de grappige begeleiders. Ze kwam na een week met een tas vol leuke knutsels en een heleboel verhalen blij thuis. Het was voor haar de eerste keer op kamp, helemaal alleen zonder iemand te kennen, maar het is zeker voor herhaling vatbaar.

Opmerking: Dochter had behoefte aan soms even alleen terugtrekken maar ze mochten niet op de kamers overdag (ook begrijpelijk). Dus een fijne hang-/chillplek zou een goede aanvulling zijn. Verder waren de kamers érg warm doordat het raam nauwelijks open kon.


8 August 2018