Vakantiekamp

Ga jij mee op vakantiekamp?

Ben jij op zoek naar een leuke invulling van je zomervakantie? Ga dan met ons mee op vakantiekamp! Club Adventure heeft allerlei leuke, avontuurlijke en sportieve vakantiekampen voor jou en je leeftijdsgenootjes. De vakantiekampen van Club Adventure worden gehouden in Nederland, België, Frankrijk en Spanje. Zie jij het zitten om af te reizen naar de Spaanse Costa of ga je liever naar de Belgische Ardennen? Bij ons kan het allemaal!

Voor wie zijn de vakantiekampen?

De vakantiekampen van Club Adventure zijn geschikt voor kinderen vanaf vijf tot en met zestien jaar. De vakantiekampen zijn ingedeeld op leeftijd en thema wat er voor zorgt dat je altijd met leeftijdsgenootjes op pad bent die dezelfde interesses en hobby’s hebben. Als je bijvoorbeeld op ponykamp gaat, dan staat de hele week in het teken van pony’s en paarden. Op survivalkamp staat de kampweek in het teken van buitensporten. Bij Club Adventure hebben we voor iedereen wat leuks!

Waar ga je heen op vakantiekamp?

De vakantiekampen van Club Adventure worden zowel in Nederland als in het buitenland gehouden. Voor de oor de surfkampen reizen we af  reizen we af Spanje of Frankrijk en voor de survivalkampen gaan we naar de Belgische Ardennen. De kampen in Nederland vinden op verschillende locaties plaats. We komen bijvoorbeeld al jaren in Oldenbroek en Overasselt maar doen ook geregeld nieuwe kamplocaties aan. Heb je een kamp op het oog? Dan kan je bij de informatie over het kamp vinden waar je heen gaat.

Benieuwd geworden naar onze vakantiekampen? Boek dan snel!

Bent u benieuwd naar ons aanbod, de beschikbaarheid en prijzen? Boek dan snel! Want voor onze jeugdvakanties geldt: vol is vol! Heeft u nog vragen of zijn er onduidelijkheden? Neem gerust contact met ons op. Wij zijn kantooruren telefonisch te bereiken op 024- 65 63 45, buiten kantooruren kunt u een e-mail sturen naar: info@clubadventure.nl

Bekijk hier het complete vakantiekamp aanbod: