Vakantiekamp

Heerlijk een week op vakantiekamp, een week lol maken met leeftijdsgenootjes en zonder ouders? Lijkt jou dat een ideale vakantie en ben je tussen de vijf en vijftien jaar oud? Dan is een vakantiekamp van Club Adventure echt iets voor jou!

Doordat wij diverse mogelijkheden bieden voor een vakantiekamp als ruiterkamp, survivalkamp, een musical camp en nog vele andere vakantiekampen weten wij zeker dat jij je ultieme vakantiekamp gaat beleven! Sommige vakantiekampen vinden zelfs in het buitenland plaats.

Onze leuke en zeer deskundige begeleiders hebben voor alle dagen en avonden een gezellig en leuk programma voor je klaar liggen, tijdens een vakantiekamp hoef je, je dan ook geen moment te vervelen.

Ga eens op je gemak op onze website kijken welk vakantiekamp jou het leukst lijkt. Bezoek dan ook eens het gastenboek waar je verhalen van andere kinderen kunt lezen of misschien zelfs al contact kunt leggen met kinderen die naar hetzelfde kamp willen als jij. Op de website kun je ook direct een folder opvragen, zodat je alles nog eens op je gemak door kan lezen. Wij wensen je alvast heel veel kamp plezier!

Bekijk hier het complete vakantiekamp aanbod: